Πώς λες «υπερπαραγωγή» στα λατινικά; Το «Romulus» θέλει να κάνει «ζωντανή» τηλεόραση σε μια νεκρή γλώσσα

TV 30 MAY 2019  /  Γιώργος Κρασσακόπουλος

Το Sky Italia ετοιμάζει μια σειρά για την γέννηση της Ρώμης που θα μιλάει λατινικά!

Ηταν το «Gomorra» και το «The Young Pope» και η διεθνής τους επιτυχία που έπεισαν την ιταλική τηλεοπτική βιομηχανία ότι υπάρχει χώρος για οικονομικό ρίσκο σε σειρές που εξ αρχής φιλοδοξούσαν να ξεπεράσουν τα σύνορα των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών.

Και κάπως έτσι το «Romulus» που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του τις επόμενες μέρες σε κολοσιαία σκηνικά, με εκατοντάδες κομπάρσους και περίσσευμα φιλοδοξίας, είναι ίσως το μεγαλύτερο ρίσκο της Ιταλικής τηλεόρασης μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Eυλόγησον: Ο Τζουντ Λο κολάζει στα γυρίσματα του «New Pope»

Η σειρά θα αφηγειται την γέννηση της Ρώμης, την δημιουργία της πόλης πριν εκείνη γίνει μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του αρχαίου κόσμου κι ο δημιουργός του Ματέο Ρόβερε, έχει προϋπηρεσία στο ιστορικό δράμα, αφού η τελευταία του κινηματογραφική ταινία «Romulus & Remus: The First King», αφηγείτο πάνω κάτω την ίδια ιστορία.

Η σειρά που θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, προβάλλει σαν ένα από τα τηλεοπτικά γεγονότα της επόμενης χρονιάς και ήδη έχει προαγοραστεί από κανάλια σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ του «Romulus & Remus: The First King» για να πάρετε ίσως μια ιδέα από το ύφος του «Romulus».


Δείτε επίσης:

Αυτά είναι τα επεισόδια του πέμπτου κύκλου του «Black Mirror» «Catch-22»: Η μεγάλη (τηλεοπτική) επιστροφή του Τζορτζ Κλούνεϊ «Dead to Me»: Ενα σκοτεινό sitcom γεμάτο γέλια, δάκρυα, μυστικά, τραύματα κι απώλειες

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.