«Μας καταστρέψατε. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.»: Οι θαυμαστές του «Grey's Anatomy» ζητούν πίσω τον McDreamy

TV 27 APR 2015  /  Flix Team

Με διαμαρτυρία τους στο ιντερνετ, οι θαυμαστές του «Grey's Anatomy» μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Πάτρικ Ντέμπσι στη σειρά.

H αποχώρηση του Πάτρικ Ντέμπσι από το «Grey's Anatomy» ήταν το τηλεοπτικό σοκ της προηγούμενης εβδομάδας και ένα από τα μεγαλύτερα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια ερήμην των εκατομμυρίων θαυμαστών της σειράς που εδώ και 11 κύκλους έχουν αναδείξει το ιατρικό δράμα σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών.

Διαβάστε αναλυτικά: H μέρα που ο Πάτρικ Ντέμπσι άφησε για πάντα πίσω του το «Grey's Anatomy»

Patrick Dempsey 607

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση του McDreamy ξεκίνησαν από νωρίς στα κοινωνικά δίκτυα για να κορυφωθούν με το βίντεο - αποχαιρετισμό του καστ στον Πάτρικ Ντέμπσι και την επιστολή διαμαρτυρίας που απευθύνεται κατά βάση στη δημιουργό της σειράς, Σόντα Ράιμς, και εμφανίστηκε στο change.org όπου και μαζεύονται υπογραφές προκειμένου να διορθωθεί το «λάθος» που έχει οδηγήσει του φανατικούς του «Grey's Anatomy» σε απόγνωση.

Grey's Anatomy Petition 607

«Δεν μπορεις να έχεις τον κόσμο να επενδύει εδώ και μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ σε έναν χαρακτήρα και μετά να τον αποτελειώνεις με αυτόν τον τρόπο! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν αίμα και όργανα προσπαθώντας να σώσουν ζωές, που θέλουν να γίνουν γιατροί και όλα αυτά από την αφοσίωσή τους στη σειρά... Δεν μπορείς να μας απογοητεύεις με αυτόν τον τρόπο. Μας κατέστρεψες. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Γιατί Σόντα, Γιατί; ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.»

Η επιστολή καταλήγει λέγοντας πως «ο κόσμος δεν κοιμάται ούτε τρώει εξαιτίας των τραγικών γεγονότων και δεν είσαι εκεί για να τους βοηθήσεις με οποιονδήποτε τρόπο», ενώ η επίθεση κατά της Σόντα Ράιμς είναι κατεδαφιστική μέχρι και την τελευταία λέξη.

Αν θέλετε να υπογράψετε, ποιος ξέρει... Μερικές φορές (στην τηλεόραση) γίνονται και θαύματα!

Διαβάστε ακόμη: 200 επεισόδια μετά, ακόμα «Grey’s Anatomy»

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.