Οταν οι κυνηγοί γίνονται θηράματα… η «Penny Dreadful» ξανάρχεται

TV 08 MAR 2015  /  Λήδα Γαλανού

Η σειρά στην οποία εθιστήκαμε (όχι μόνο) λόγω της Εβα Γκριν επιστρέφει με τη 2η σεζόν της τον Μάιο και προετοιμαζόμαστε μ’ ένα featurette γεμάτο συνεντεύξεις και στοιχεία για την πλοκή.

Το «Penny Dreadful» επιστρέφει στις μικρές οθόνες τον Μάιο, με το σκοτάδι, το αίμα και το μυστήριο που υποσχέθηκε η πρώτη σεζόν. Η επίσημη σύνοψη του 2ου κύκλου μάς κατατοπίζει: «Η Penny Dreadful επιστρέφει με δέκα νέα επεισόδια και θα βρει τη Βανέσα Αϊβς (Εβα Γκριν» και τον Ιθαν Τσάντλερ (Τζος Χάρτνετ) σ’ έναν ακόμα βαθύτερο δεσμό καθώς η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Sir Μάλκολμ (Τίμοθι Ντάλτον), Δρ. Φράνκενσταϊν (Χάρι Τρέντγουεϊ) και Σεμπίν (Ντάνι Σαπάνι), ενώνεται για να κατατροπώσει τις δυνάμεις του κακού που απειλούν να τους καταστρέψουν. Εν τω μεταξύ, ο Ντόριαν Γκρέι (Ριβ Κάρνεϊ), το Πλάσμα (Ρόρι Κινίαρ) και η Μπρόνα (Μπίλι Πάιπερ) δίνουν τις δικές τους μάχες. Στο δεύτερο κύκλο της σειράς η Πάτι ΛουΠόουν θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη ως μυστηριώδης ηρωίδα από το παρελθόν της Βανέσα. Η Ελεν ΜακΚρόρι επιστρέφει ως σαγηνευτική Εβελιν Πουλ, με μια μοναδική απειλή προς τους ήρωες της σεζόν, μαζί με τον Σάιμον Ράσελ Μπιλ που επανέρχεται ως εκκεντρικός Αιγυπτιολόγος Φέρντιναντ Λάιλ. Κοντά τους, περισσότεροι guest stars, όπως ο Ντάγκλας Χοτζ ως επιθεωρητής της Scotland Yard, η Σάρα Γκριν ως Εκάτη, παντοδύναμη κόρη της Πουλ κι ο Τζόνι Μποσάμ ως άνδρας με ξεχωριστό παρελθόν.»

Δείτε παρακάτω το featurette κι ανακαλύψτε όχι μόνο στοιχεία της πλοκής του 2ου κύκλου «Penny Dreadful», αλλά και πώς οι συντελεστές αντιμετωπίζουν τη σειρά και τους ήρωές τους.

Διαβάστε ακόμη:

penny dreadful poster 607

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.