Ο Στίβεν Κινγκ το θεωρεί «καθηλωτική τηλεόραση»! Πρώτα πλάνα από το «Under the Dome»

TV 02 APR 2013  /  Λήδα Γαλανού

Με τη σειρά να ξεκινά στο CBS στις 24 Ιουνίου, βλέπουμε για πρώτη φορά σκηνές από την τηλεοπτική διασκευή του μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ και τους συντελεστές να μιλούν γι’ αυτήν.

Το «Under the Dome» του Στίβεν Κινγκ, που κυκλοφόρησε το 2009, διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, η οποία ένα πρωί, εντελώς ανεξήγητα, αποκόπτεται ολοκληρωτικά από τον υπόλοιπο κόσμο, με έναν αδιαπέραστο, διάφανο θόλο. Οι κάτοικοί της θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν κάτω από τις νέες συνθήκες και να δοκιμάσουν να απαντήσουν στα τεράστια ερωτηματικά που, όπως είναι φυσικό, γεννά η ύπαρξη ενός τέτοιου ανεξήγητου φαινομένου.

Τώρα το CBS, με παραγωγό την Amblin του Στίβεν Σπίλμπεργκ, μεταφέρει το βιβλίο στη μικρή οθόνη σε 13, γεμάτα σασπένς, επεισόδια. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 24 Ιουνίου και τον πιλότο υπογράφει ο Νιλς Αρντεν Οπλεβ, ο Δανός σκηνοθέτης του πρωτότυπου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», αλλά και του «Dead Man Down» που βγαίνει στις αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο πρόσφατο Wonder-Con το CBS παρουσίασε ένα featurette με σκηνές από τη σειρά, αλλά και συνεντεύξεις με τους συντελεστές, μεταξύ των οποίων και τον Στίβεν Κινγκ που μοιάζει όχι απλώς να εγκρίνει την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του, αλλά και να τη θεωρεί «καθηλωτική τηλεόραση!».

Δείτε το featurette παρακάτω και διαβάστε και δείτε πολλά περισσότερα για το «Under the Dome» εδώ.


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.