Ο,τι χρειάζεται να γνωρίζει κανείς για τον τρίτο κύκλο του «Mr. Robot»

TV 04 OCT 2017  /  Flix Team

H πετυχημένη σειρά επιστρέφει. Με καλά κρυμμένα χαρτιά και ελάχιστα πράγματα που έχουν διαρρεύσει για τα 10 επεισόδια του νέου, τρίτου της κύκλου.

«Στην κυκλική μας αφήγηση, πιάνουμε τα πράγματα από εκεί που τα αφήσαμε στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Αυτό σημαίνει ότι θα γεμίσουμε και τα κενά της αφήγησης πριν τον πυροβολισμό του Ελιοτ, αλλά και όσα θα συμβούν μετά.»

Ο δημιουργός του «Mr. Robot», Σαμ Εσμαΐλ είναι σαφής. Χμ. Περίπου όσο και η ίδια η αναπάντεχη σειρά του που εδώ και δύο κύκλους δεν δίνει εύκολες λύσεις, αλλά επιμένει στο να βάζει το μυαλό του θεατή σε θέση εκρήγορσης. O Ελιοτ είναι χτυπημένος από πυροβολισμό, το αίμα τρέχει πηχτό και 10 νέα επεισόδια (σκηνοθετημένα όλα από τον Εσμαίλ) βρίσκονται επί ποδός για να συνεχίσουν την ιστορία από εκεί σταμάτησε στο cliffhanger του φινάλε του δεύτερου κύκλου.

H σειρά θα συνεχίσει, με συνειδητή επιλογή των δημιουργών του, να μην αναφέρεται ευθέως στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά να διαδραματίζεται σε μια παράλληλη χώρα όπου τα πράγματα - όχι τυχαία - είναι πολύ χειρότερα ακόμη και από την Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου του «Mr. Robot» θα προβάλλονται από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22.00, λίγες ώρες μετά την Αμερική, στο COSMOTE CINEMA 4HD

Mr. Robot  3 607

Στους χαρακτήρες που θα συστήσει ο τρίτος κύκλος ξεχωρίζει αυτός που θα υποδυθεί ο Μπόμπι Καναβάλε, ένας λακωνικός πωλητής αυτοκινήτων, σε αυτούς που επιστρέφουν ξεχωρίζει ο Ριζγουάν Μάνζι στο ρόλο του πράκτορα του FBI Νορμ. Ολοι αναμένουν με αγωνία τις κινήσεις του Σκοτεινού Στρατού, ενώ φυσικά ο Ελιοτ θα επιστρέψει, όπως αποκαλύπτει όχι μόνο το τρέιλερ του τρίτου κύκλου αλλά και ο δημιουργός του.

mr robot 3

mr robot 3

«Στο τέλος της μέρας, δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα εκπλαγεί όταν μάθει ότι ο Ελιοτ πρόκειται να επιστρέψει στον τρίτο κύκλο. Για μένα, το πραγματικό cliffhanger, αν θέλετε να το ονομάσουμε έτσι, είναι η εμπλοκή της Αντζελα και πολύπλοκη στάση της. Νομίζω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη απορία που θα ήθελα να κυριεύει το θεατή μέχρι την πρεμίερα του τρίτου κύκλου», δηλώνει ο Σαμ Εσμαΐλ.


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site της COSMOTE TV.

mr robot 3

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.