TV

Οι 5 τρόποι να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου, βλέποντας το «Industry»

στα 10

Η επαγγελματική αρένα είναι γεμάτη άγρια θηρία. Μάθε πώς να επιβιώνεις (και να παρτάρεις ταυτόχρονα!).

Flix Team
Οι 5 τρόποι να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου, βλέποντας το «Industry»

Το «Industry» είναι η νέα σειρά της HBO, με την τόλμη και το θάρρος που αυτό συνεπάγεται. Είναι η σειρά της οποίας τον πιλότο υπογράφει η Λίνα Ντάναμ, δίνοντάς τη χαρακτηριστική της σφραγίδα του... σέξι νιχιλισμού, είναι μια σειρά που φέρνει το καθημερινό λαχάνιασμα του χρηματιστηρίου των ‘80ς στο Λονδίνο του σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: «The Flight Attendant» | Οταν ένα one night stand έχει την πιο... απότομη προσγείωση

Κεντρική ηρωίδα είναι η Χάρπερ Στερν, μια εικοσι-και-κάτι μαύρη Αμερικανίδα που καταφθάνει στο Λονδίνο ως χρυσό φυντάνι των χρηματοοικονομικών και πιάνει, ως μαθητευόμενη, δουλειά στην κορυφαία τράπεζα Πίερποϊντ. Είναι τα χρόνια μετά την κρίση του 2008 και η Χάρπερ, μαζί με τρεις-τέσσερις ακόμα αρχάριους, προσπαθεί όχι απλώς να επιβιώσει, αλλά και να διακριθεί: μέσα σε λίγους μήνες οι μισοί «νεοσύλλεκτοι» θ’ απολυθούν κι η Χάρπερ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει ότι αυτό δεν θα συμβεί σ’ εκείνη. Για τους άλλους, πραγματικά, δεν νοιάζεται.

Το «Industry» έκανε πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου, με νέο επεισόδιο κάθε Τρίτη, λίγες μόλις ώρες μετά την Αμερική, αποκλειστικά στο Vodafone TV!

industry 607

Το «Industry» αναπνέει τον αέρα της Γουολ Στριτ του ’80 – όμως στο βροχερό Λονδίνο του γκρι και της ταξικής ανωτερότητας. Αν πάρεις συστατικά του «Girls», του «Suits», του «Billions» και τα ανακατέψεις και φιλτράρεις, θα έχεις την πρώτη ύλη της αιχμηρής, σκληρής, εθιστικής νέα σειράς, ενός αντι-«Euphoria» για τους post-millennials. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που συνδέει όλους τους ήρωες, αυτό είναι η φιλοδοξία. Κι αυτά είναι τα 5 dos & don’ts που μας διδάκει η Χάρπερ κι οι φίλοι/εχθροί της.

industry 607

1. Μην ξενυχτάς στο γραφείο, μην χάνεις τον ύπνο σου για τη δουλειά. Κάποιος πιο ξεκούραστος θα σου πάρει τη θέση.

2. Οταν σου υπόσχονται αξιοκρατία, «διάβαζε» νεποτισμό – όχι μόνο στο αυστηρά ταξικό βρετανικό σύστημα, αλλά και στη διπλανή πόρτα. Ανάδειξε τις δικές σου ιδιαιτερότητες για να τον υπερβείς.

3. Οταν ζητάς χάρη κι ως αντίτιμο προσφέρεις cybersex, φρόντισε το λάπτοπ σου να είναι φορτισμένο!

industry 607

4. Μην ξεκινάς μια σχέση με συνάδελφο, σε μεγάλη εταιρία. Κυρίως όταν είσαι closeted gay και το ταίρι σου έχει μια παραπάνω αγάπη για το αλκοόλ.

5. Οταν κάποι@ σου προτείνει να συγκατοικήσετε, να σε βάζει πάντα σε σκέψεις ότι δεν ζητάει μερίδιο στο ενοίκιο.

industry 607

Ολη η γοητεία του Λονδίνου, από το αριστοκρατικό Τσέλσι ως το Φίνσμπερι, όλη η ενέργεια της νεανικής ορμής, όλη η σκληρότητα του ανταγωνισμού, σε οκτώ επεισόδια που θα σε κάνουν να δεις το χώρο του γραφείου αλλιώς.


Τώρα, μπορείς να δεις το «Industry» αλλά και ακόμα περισσότερα κάνοντας online εγγραφή στο Vodafone.gr με πολύ απλά βήματα και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, απολαμβάνοντας τον 1ο μήνα χρήσης δωρεάν, αποκτώντας πρόσβαση από κινητό και tablet σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV (όπως το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ, δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους).