Ο Μαντς Μίκελσεν ακόμα ελπίζει σε μια τέταρτη σεζόν του «Hannibal»

TV 25 NOV  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Μετά και τον δημιουργό της σειράς Μπράιαν Φούλερ, τώρα και ο ίδιος ο Χάνιμπαλ ρίχνει τις δικές του ιδέες για το που θα μπορούσε να μας είχε πάει μια πιθανή τέταρτη σεζόν.

Θα μπορούσε μια από τις καλύτερες σειρές της προηγούμενης δεκαετίας, το «Hannibal» του Μπράιαν Φούλερ, η οποία δυστυχώς κόπηκε από το NBC μετά από τρεις υπέροχους κύκλους πριν όμως ολοκληρώσει την ιστορία της, να βρει ξανά την ζωή που της αξίζει μέσα σε κάποιο άλλο κανάλι;

Από ό,τι φαίνεται η όρεξη υπάρχει ακόμα για τέταρτο πιάτο της αγαπημένης σειράς με τον Φούλερ να το περιγράφει λίγους μήνες πριν ως «ηλιόλουστο και γεμάτο στον ιδρώτα σε σχέση με τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες του Τορόντο.» Τώρα και ο ίδιος ο Χάνιμπαλ Λέκτερ της σειράς, ο Μαντς Μίκελσεν, μιλώντας στο Indiewire, δήλωσε έτοιμος να ξαναμπεί στον ρόλο αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Θέλετε να αγοράσετε το σπίτι του «Μπάφαλο Μπιλ» από τη «Σιωπή των Αμνών»;

hannibal 607

«Δεν νομίζω πως πρόκειται για μυστικό πως εάν συμβεί θα θέλαμε να πάμε προς την ‘Σιωπή των Αμνών’. Αυτό ήταν πάντα ένα πρόβλημα επειδή δεν είχαν τα δικαιώματα για αυτό το βιβλίο. Αλλά αυτό είναι προφανώς είναι το πιο διάσημο κομμάτι και θα θέλαμε να πάμε εκεί. Προφανώς θα το αλλάζαμε λίγο και θα κάναμε όλα αυτά τα τρελά πράγματα με αυτό. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και οι χαρακτήρες είναι τόσο ενδιαφέροντες. Θα αλλάζαμε τα φύλα και ίσως ακόμη και να βάζαμε δύο χαρακτήρες σε έναν. Θα θέλαμε να βρούμε κάποιον να παίξει τον Μπάφαλο Μπιλ. Αυτό θα είναι δύσκολο. Βρήκαμε έναν Χάνιμπαλ, οπότε είναι πιθανό», δήλωσε ο Μίκελσεν.

Και από ότι φαίνεται ήδη ο Μίκελσεν έχει στο μυαλό του έναν ηθοποιό για τον ρόλο αυτόν. Τον Μάικλ Πιτ ο οποίος έπαιξε στην δεύτερη σεζόν της σειράς τον Μέισον Βέργκερ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τζο Αντερσον στην τρίτη σεζόν). «Ηδη χρησιμοποιήσαμε τον Μάικλ Πιτ για τον Μέισον και ήταν φανταστικός. Αν δεν έπαιζε τον Μέισον θα ήθελα πολύ να τον δω ως Μπάφαλο Μπιλ.»

Ολα αυτά ακούγονται πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως η σειρά θα συνεχιστεί σε κάποιο κανάλι ή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.