Εχετε όρεξη για ένα ακόμα πιάτο; Ο Μπράιαν Φούλερ μιλά για την τέταρτη σεζόν του «Hannibal»

TV 14 JUL  /  Χρήστος Μπακατσέλος

Από ότι φαίνεται η όρεξη υπάρχει ακόμα για τέταρτο πιάτο της αγαπημένης σειράς που κόπηκε πριν την ώρα της. Το θέμα είναι εάν κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα.

Μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της προηγούμενης δεκαετίας ήταν, αδιαμφισβήτητα, και το «Hannibal» του Μπράιαν Φούλερ η οποία δυστυχώς κόπηκε από το NBC μετά από τρεις υπέροχους κύκλους, αλλά πριν καταφέρει η ιστορία της να ολοκληρωθεί. Ο Φούλερ μάλιστα είχε ανακοινώσει πως υπήρχαν αρκετές προτάσεις από κανάλια να φιλοξενήσουν τη νέα σεζόν της σειράς, αλλά κάτι τέτοιο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν έγινε ποτέ εφικτό.

Ομως ακόμα και σήμερα όλα αυτά δεν σταμάτησαν τους φανς να απαιτούν μια νέα σεζόν της σειράς, κα από ότι φαίνεται ο ενθουσιασμό αυτός πρόκειται να αναζωπυρωθεί ιδιαίτερα και μετά από κάποιες νέες δηλώσεις του Φούλερ, ο οποίος φαίνεται να παίζει με τις φήμες ότι μια τέταρτη σεζόν δεν είναι και πολύ μακριά. Σε ένα digital reunion, το οποίο πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Nerdist, ο Φούλερ δήλωσε πως παραμένει αρκετά αισιόδοξος για μια τέταρτη σεζόν του «Hannibal», παρόλο που δεν υπάρχει κάποιο νέο σε ποιο κανάλι, ή διαδικτυακή πλατφόρμα, θα προβληθεί.

Είπε συγκεκριμένα: «το σπουδαίο πράγμα για τις ιδέες που έχω μοιραστεί με τα μέλη του καστ ως προς το που πηγαίνουμε είναι ότι αν χρειαστούμε πέντε χρόνια, αν όλοι ενδιαφέρονται να επιστρέψουν, τόσος καιρός θα έχει περάσει που [οι χαρακτήρες] θα βρίσκονται σε φυγή και η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί και θα προσαρμοστούμε.»

Διαβάστε ακόμα: Το NBC μάς «κόβει» την όρεξη: ο τρίτος κύκλος του «Hannibal» θα είναι ο τελευταίος!

hannibal 607

Ο Φούλερ περιέγραψε μάλιστα την τέταρτη σεζόν ως «ηλιόλουστη και γεμάτη στον ιδρώτα σε σχέση με τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες του Τορόντο.» Τι όμως συμβαίνει με την ιδέα των τελευταίων επεισοδίων όπου ο Γουίλ αναρωτιέται εάν ο Χάνιμπαλ είναι ερωτευμένος μαζί του; «Μέχρι το σημείο που έγραψα [εκείνη την σκηνή], γνώριζα πως η κοινότητα των φανς ήθελε να υπάρχει ένας δυνατός ερωτισμός μεταξύ των χαρακτήρων αυτών, και το διασκέδαζα αυτό αρκετά. Αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσα να ήμουν πιστός στον συγγραφέα Τόμας Χάρις και σε αυτούς τους χαρακτήρες, και την δήλωση του Μαντς [Μίκελσεν] πως ο Χάνιμπαλ είναι ο ίδιος ο διάβολος. Είναι κάτι που σίγουρα με ενδιαφέρει και νιώθω πως ήδη βρισκόμαστε σε μια τέτοια τροχιά. Απλά πρέπει να βρούμε το καλύτερο μονοπάτι για αυτήν.»

Και συνέχισε λέγοντας «λόγω των όσων θα συνέβαιναν την τέταρτη σεζόν, όσο αφορά το πως χειρίζεται ο Χάνιμπαλ το μυαλό του Γουίλ, δεν νομίζω πως ο Χάνιμπαλ θα ήθελε να κάνει σεξ με τον Γουίλ εάν ο ίδιος δεν είχε σώας τας φρένας, και αυτό δεν θα συμβαίνει στο Γουίλ στην τέταρτη σεζόν.»

Δυστυχώς ο Φούλερ δεν αποκάλυψε εάν και πότε θα δούμε την τέταρτη σεζόν του «Hannibal» στις οθόνες μας, αλλά για την ώρα ας απολαύσουμε το βίντεο με το reunion παρακάτω.


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.