Η 4η σεζόν του «Game of Thrones» ξεκίνησε το casting

TV 01 JUL 2013  /  Γιώργος Κρασσακόπουλος

Ο καινούριος κύκλος επεισοδίων ξεκινά γυρίσματα τον επόμενο μήνα και νέοι ρόλοι χρειάζεται να βρουν τους ηθοποιούς τους. Πρώτος, αυτός του Ομπεριν, της «Κόκκινης Οχιάς».

Καλοσωρίστε τον Ομπεριν, για τους φίλους, Κοκκινη Οχιά!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το χαϊδευτικό του, μας ενθουσιάζει. Σε μια σειρά που δεν έχει έλλειψη σε ενδιαφέροντες χαρακτήρες κακών, κάποιος που ονομάζεται «Κόκκινη Οχια», μοιάζει να φέρνει κάτι καινούριο στην παρτίδα της δολοπλοκίας, των κρυμμένων κινήτρων, του προσωπικού συμφέροντος και της αγνής δίψας για εκδίκηση.

Αυτό μοιάζει να είναι το βασικό κίνητρο του πρίγκηπα Ομπεριν, ο οποίος σύμφωνα με τα βιβλία, φτάνει στο Κινγκς Λάντινγκ για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδελφής του Ελία, η οποία δολοφονήθηκε από τον αδελφό του The Hound, τον Γκρέγκορ «The Mountain» Κλιγκέιν.

Τον οποίο, μπορεί να μην τον έχουμε δει στην σειρά απ΄ όταν στον πρώτο κύκλο, έκοβε το κεφάλι ενός αλόγου μετά την ήττα του σε έναν αγώνα κονταρομαχίας με τον Σερ Λόρας Τάιρελ, αλλά ξέρουμε από την αφήγηση του ίδιου του Hound στην Αρια, ότι δεν είναι ακριβώς το καλύτερο παιδί.

Τον ρόλο του Ομπεριν, πήρε ο Πέντρο Πασκάλ, ένας ηθοποιός χιλιανής καταγωγής που έχει στο παρελθόν εμφανιστεί σε σειρές όπως το «Good Wife» και το «Red Widow». O Ντέιβιντ Μπένιοφ λέει ότι το casting του Ομπεριν ήταν «εξαιρετικά δύσκολο» κι ο Νταν Γουάις εξηγεί το γιατί: «Ο Ομπεριν είναι σέξι και γοητευτικός, αλλά την ίδια στιγμή, απίστευτα επικίνδυνος. Ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά με το μίσος να οδηγεί κάθε του πράξη. Ευτυχώς βρήκαμε κάποιον που να μπορεί να ενσαρκώσει αυτό το δύσκολο μείγμα χαρακτηριστικών που απαιτεί ο ρόλος και να το κάνει να μοιάζει εύκολο. Δεν ήταν εύκολο να τον βρούμε και δεν θα είναι εύκολο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς να τον σταματήσουν».

Περισσότερο «Game of Thrones» εδώ!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.