TV

Αρτσι, Μπέτι, Βερόνικα και το τέλος του κόσμου: Αυτές είναι οι νέες σειρές του CW

στα 10

To CW ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν. Βλέπουμε κλιπάκια και τρέιλερ για τις νέες του σειρές και αποφασίζουμε ποιες περιμένουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αρτσι, Μπέτι, Βερόνικα και το τέλος του κόσμου: Αυτές είναι οι νέες σειρές του CW

Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας τα 5 μεγάλα δίκτυα της αμερικάνικης τηλεόρασης (CBS, FOX, ABC, NBC, CW) θα παρουσιάσουν τα πρόγράμματα της επόμενης σεζόν στους δημοσιογράφους, κι εμείς θα είμαστε εδώ για να τα σχολιάζουμε. Μετά από κάθε ανακοίνωση θα παραθέτουμε το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και μαζί όλους τους νέους πιλότους με αξιολογική σειρά από εκείνον που περιμένουμε περισσότερο σε εκείνον που θα έχουμε ξεχάσει όταν κλείσουμε αυτό το tab.

Περισσότερη «καλή» τηλεόραση εδω

Κλείνουμε όπως πάντα με το CW το οποίο έχει έτσι κι αλλιώς το πιο μικρό και σταθερό (αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρον ή καλό) πρόγραμμα. Με όλο και μεγαλύτερο βάρος στους υπερήρωες της DC αλλά χωρίς να χάνει το ενδιαφέρον του για τα υπόλοιπα είδη που εξυπηρετεί (περιπέτειες, ρομάντζα, ανάλαφρα σκοτεινές κόμικ διασκευές), το CW συνεχίζει να κατευθύνεται προς ένα πρόγραμμα χωρίς ούτε μία αδιάφορη σειρά.


Περισσότερες νέες σειρές:


Το θέμα είναι πως κάποια αρχίζουν να μη χωράνε, γιατί ήρθαν Σεπτέμβρη δύο επιπλέον υπερηρωικές σε σχέση με πέρσι: To «Legends of Tomorrow» (που είχε ξεκινήσει χειμώνα φέτος) και το «Supergirl» (που μετακομίζει από το CBS). Αυτό σημαίνει πως μένουν στον πάγκο για μελλοντική χρήση οι νέες σεζόν δυνατών σειρών όπως το «The 100», «Originals» και «iZombie».

Το χειμώνα μαζί με την επιστροφή αυτών των σειρών θα κάνει πρεμιέρα κι άλλη μία κόμικ διασκευή, αυτή του «Archie» (με τίτλο «Riverdale»).

Ας τώρα ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα του δικτύου και μετά ας κατατάξουμε τις νέες σειρές που ανακοίνωσε.

Πρώτα, συνοπτικά το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν.

  • ΔΕΥΤΕΡΑ: «Supergirl», «Jane the Virgin»
  • ΤΡΙΤΗ: «The Flash», «No Tomorrow»
  • ΤΕΤΑΡΤΗ: «Arrow», «Frequency»
  • ΠΕΜΠΤΗ: «Legends of Tomorrow», «Supernatural»
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: «The Vampire Diaries», «Crazy Ex-Girlfriend»

H τάξη του 2016

To CW συνεχίζει να παρουσιάζεται σοβαρό και μετρημένος ως προς στόχους, ύφος και περιεχόμενο. Σταθερά τρεις μόνο νέες σειρές, η κάθε μία με συγκεκριμένο σκοπό και ενδιαφέρον. Συν μία η μετακίνηση του «Supergirl» από το CBS.


1) «No Tomorrow»

Ο Γκάλαβαντ παίζει έναν τύπο που πιστεύει ότι έρχεται η Αποκάλυψη αλλά αυτό δε σημαίνει πως η πρωταγωνίστρια τον γουστάρει καθόλου λιγότερο, το οποίο ΟΚ, τι τα θες, παράλογο είναι αλλά όλοι άνθρωποι είμαστε, αυτό έλειπε να αρχίσουμε να κρίνουμε. Δραμεντί με γοητευτικότατο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, χιούμορ, καραόκε με κομμάτι των Whitesnake, και μια γενικότερη αίσθηση πως θα είναι ακριβώς μα ακριβώς η σειρά που φτιάχτηκε για όλους εμάς τους λιγοστούς μα πιστούς φίλους της «Crazy Ex-Girlfriend».

ψς_αρψηιε

2) «Riverdale»

Για τα μέσα της σεζόν, από τον παραγωγό Γκρεγκ Μπερλάντι (όλα τα DC shows), μια περίεργη μεταφορά των κόμικς Άρτσι στη μικρή οθόνη, με κύρια έμπνευση να είναι από ό,τι μας λένε το «Twin Peaks» και τη σύνοψη να αποκαλύπτει θανάτους και κρυφές ερωτικές σχέσεις με καθηγητές. ΟΚ, ναι. Προφανώς θα το δούμε.


3) «Frequency»

Τηλεοπτικό ριμέικ της ομώνυμης ταινίας με τον Ντένις Κουέιντ, για μια αστυνομικό που την ώρα μιας μεγάλης καταιγίδας συνδέεται μέσω ασυρμάτου με τον νεκρό εδώ και χρόνια πατέρα της. Ο δεσμός που αναπτύσουν αρχίζει να εμφανίζεται απρόβλεπτες επιδράσεις και στο παρόν. Μπορεί να κουράσει γρήγορα μπορεί να έχει και ενδιαφέρον μα, κυρίως, συμπτύσσει σε ένα τα δύο μεγαλύτερα trends αυτής της νέας σεζόν: Ριμέικ ή reboots γνωστών τίτλων, και περιπέτειες με ταξίδια στο χρόνο. Είπαμε, είναι πολύ αποτελεσματικό το CW, ξέρει τι κάνει.

Περισσότερες νέες σειρές: