TV

Best of TV 2015: Καλύτερος παρουσιαστής late night

στα 10

Oλο τον Δεκέμβριο, το Flix κοιτά πίσω στο τηλεοπτικό 2015 και ξεχωρίζει τα πάσης φύσεως καλύτερα.

Best of TV 2015: Καλύτερος παρουσιαστής late night

Κάθε μέρα για όλο τον Δεκέμβριο, το Flix θα θυμάται τις πιο σημαντικές, πιο απολαυστικές, πιο σαχλές, πιο ξεχωριστές λεπτομέρειες της χρονιάς που φεύγει, μέσα από σκηνές, εικόνες, ατάκες, πρόσωπα, επεισόδια.

Πιθανά spoilers για τα πάντα.


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ LATE NIGHT ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ


The Late Late Show Host Adam Pally - Ben... από spreadthelovexoxoxo

Ο Άνταμ Πάλι στο «Late Late Show» του CBS

Πιθανώς να περίμενε κανείς να μιλήσουμε για τον Στίβεν Κολμπέρ που κάνει στο CBS πράγματα που δεν ενδιαφέρουν το κοινό του Στίβεν Κολμπέρ ή τον Τρέβορ Νόα που ανέλαβε το «Daily Show» καταφέρνοντας να μην επέλθει η συντέλεια ή τον Τζον Στιούαρτ και τον εκπληκτικό αποχαιρετισμό του ή κάποιον από τους πολύ χιπ και βάηραλ παρουσιαστές που βάζουν διάσημους να διαβάζουν άσχημα τουήτς ή να τραγουδάνε σαν άλλους διάσημους ή τον Τζον Όλιβερ (θα μιλήσουμε άλλη μέρα για τον Τζον Όλιβερ) ή τον Κόναν Ο’Μπράιαν επειδή πιθανώς έχουμε ξανά 2009;

Αλλά όχι, δε θα μιλήσουμε για τίποτα από αυτά επειδή όλα αυτά είναι αυτό που υποτίθεται πως είναι. Το late night είναι ένα σταθερό πράγμα που πάντοτε ξέρεις τι θα δεις, τι περιμένεις,τι λαμβάνεις. Είναι η παγκόσμια σταθερά της τηλεόρασης. Ποτέ κανείς δε σε εκπλήσσει, ή τελοσπάντων σε εκπλήσσει μέσα στα προκαθορισμένα όρια που έχει θέσει ο ίδιος. Εκτός αν είναι ο Φέργκιουσον, ο οποίος πραγματικά έκανε ό,τι νά’ναι, αλλά ο Φέργκιουσον τα βροντηξε κι έφυγε όταν το CBS τον προσπέρασε για τη θέση του αντικαταστάση του Ντέιβιντ Λέτερμαν, αφήνοντας έτσι κενή τη θέση της δικής του, late-late night εκπομπής για ένα διάστημα μερικών εβδομάδων.

Το CBS έσυρε διάφορους γνωστούς, ημιγνωστούς και άγνωστους για να καλύψουν αυτή τη θέση μέχρι να έρθει ο μόνιμος αντικαταστάτης Τζέιμς Κόρντεν, και είναι τουλάχιστον δίκαιο που από αυτή τη θέση και καρέκλα του πάντα αναρχικού και απρόβλεπτου Φέργκιουσον, γεννήθηκε η καλύτερη ώρα late night τηλεόρασης του 2015, μια ημίωρη κωμωδία αποσύνθεσης που ειλικρινά μπορεί και να είναι το αγαπημένο μου επεισόδιο της χρονιάς. (Όχι late night επεισόδιο, γενικά, επεισόδιο του οτιδήποτε.)

pally1

Ο Άνταμ Πάλι του «Mindy Project» και του «Happy Endings» παρουσιάζει για μια νύχτα την εκπομπή, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι, το στούντιο είναι άδειο επειδή υπήρχε μια χιονοθύελλα που δεν επέτρεψε στο κοινό να γεμίσει τα καθίσματα, και το κλίμα είναι θριαμβευτικά παρακμιακό σε βαθμό που ξεπερνά ακόμα κι εκείνη τη θρυλική τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Κόναν στο «Tonight Show» του.

Ο Πάλι έχει μαζί του τον Μπεν Σβαρτζ και οι δυο τους μιλάνε για κλιπάκια που κανείς δεν έχει φέρει για να δείξει, συζητάνε για το «Bangkok Dangerous» για περίπου εφτά ώρες, ο Έρικ Άντρε έρχεται καλεσμένος και στριφογυρίζει στην καρέκλα του, ο Πάλι υποδέχεται τον Μαρτέλους Μπένετ των Chicago Bears λέγοντας «μετά τις διαφημίσεις πάμε στον Μαρτέλους Μπένετ… για κάποιο λόγο», σκηνικά λείπουν, αυτοκόλλητα στα μικρόφωνα ξεκολλάνε. Κι ο Άνταμ Πάλι απορεί αν κανένας άνθρωπος του CBS παρακολουθεί.

Λογικά όχι, γι’αυτό κι ετούτη η ώρα είναι ένα αληθινό από σπόντα αριστούργημα.

Διάβασε επίσης:


Τηλεοπτική ανασκόπηση 2015:


Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Περισσότερη «καλή» τηλεόραση εδώ.