Θεσσαλονίκη 2018: Και η βρετανική οικογένεια διαλύεται στο «Happy New Year, Colin Burstead.» του Μπεν Γουίτλι

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 21 OCT

Δυο χρόνια μετά το «Free Fire», ο σκηνοθέτης της... αποκαθήλωσης της βρετανικής αξιοπρέπειας έχει νέα ταινία: αμέσως μετά το Φεστιβάλ του Λονδίνου, θα τη δούμε στη Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη 2018: «Border», η πιο απροσδόκητη ταινία της χρονιάς

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 20 OCT

Βραβεύτηκε στις Κάννες, προτάθηκε από την Σουηδία για τα Οσκαρ και θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη: μια από τις καλύτερες και πλέον sui generis ταινίες (οποιουδήποτε) είδους που θα δείτε όλη την χρονιά!

Αυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 17 OCT

Δώδεκα μεγάλες πρεμιέρες, τρεις με τις υπογραφές σκηνοθετών της διασποράς, οκτώ «δεύτερες ευκαιρίες» - σύνολο 20 ελληνικές ταινίες μεγάλου μήκους θα παρουσιαστούν φέτος στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αυτό είναι το διαγωνιστικό τμήμα του 59ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 15 OCT

Με 15 ταινίες - ανακαλύψεις απ' όλον τον κόσμο, το Διαγωνιστικό Τμήμα του 59ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προτείνει ως κεντρική του ιδέα την ευσπλαχνία και αφορμή ένα ξεχασμένο θέμα της κλασικής τέχνης.

Θεσσαλονίκη 2018: Το μεγάλο αφιέρωμα στο queer ελληνικό σινεμά αποκαλύπτεται

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 11 OCT

Το μεγάλο αφιέρωμα του 59ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ελληνικό queer σινεμά περιλαμβάνει 38 ενδεικτικές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους μιας από τις δυναμικές, συναρπαστικές, πρωτοπόρες και διεθνώς αναγνωρισμένες πλευρές του ελληνικού σινεμά.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.