Βραβεία Οσκαρ 2017: H Ταράζι Π. Χένσον, βασίλισσα των GIFs και μερικές στιγμές που θα μείνουν κλασικές

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / ΧΘΕΣ

Η Κούκι που όλοι αγαπήσαμε έφτασε στην απονομή με τον αέρα μιας πραγματικής σταρ - και πέρασε το ωραιότερο βράδυ της ζωής της. Μαζί και δέκα ακόμη στιγμές που αξίζουν το GIF τους.

Οσκαρ 2017: Πώς συνέβη μια από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία των βραβείων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / ΧΘΕΣ

Η χθεσινή βραδιά είναι από αυτές που θα θυμόμαστε για πάντα. Οχι μόνο γιατί το «Moonlight» κέρδισε το Οσκαρ καλύτερης ταινίας, αλλά κυρίως για το πώς απονεμήθηκε το Οσκαρ στο «Moonlight».

Βραβεία Οσκαρ 2017: Νικητής το «La La Land». Εεε... το «Moonlight» τελικά!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / ΧΘΕΣ

Η 89η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως αυτή που ο Γουόρεν Μπίτι διάβασε λάθος το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ηταν όμως η πολιτική τελετή που όλοι περίμεναν; Και ο Τζίμι Κίμελ να επιστρέψει ή όχι;

Βραβεία Οσκαρ 2017: Το κόκκινο χαλί

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / ΧΘΕΣ

Το κόκκινο χαλί των Οσκαρ 2017 θα μείνει στην ιστορία για το λευκό που κυριάρχησε παρά τη σκοτεινή διάθεση και με σημαντικότερο αξεσουάρ τη γαλάζια κορδέλα - δήλωση συμπαράστασης στην ACLU (Αmerican Civil Liberties Union) και μήνυμα προς τον Τραμπ.

Oscars 2017: Τα μυστικά του πιο διάσημου κόκκινου χαλιού (που δεν είναι κόκκινο)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΒΡΑΒΕΙΑ / 26 FEB

Οσο ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη βραδιά, διαβάζουμε trivia για το εμβληματικό κόκκινο χαλί των Oscars - πώς κατασκευάζεται με μυστικότητα, από τι υλικά, πόσα μέτρα είναι και ποια η χρησιμότητά του...

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.