Buzz

Lame σημαίνει λαμέ; Το νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» είναι αποκάλυψη

στα 10

Γεμάτο guest εμφανίσεις - δωράκια, το νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» βρίσκεται ακριβώς εκεί όπου το αστείο τέμνει τη βλακεία, αλλά με τρόπο γνώριμα απολαυστικό.

Lame σημαίνει λαμέ; Το νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» είναι αποκάλυψη

Ηταν κοσμική απαίτηση που έγινε πραγματικότητα. Και να που τώρα ο κόσμος βρίσκεται πιο κοντά στο «Zoolander 2» (με ημερομηνία εξόδου τον Φεβρουάριο του 2016), την ταινία που φέρνει ξανά τον Ντέρεκ Ζουλάντερ στις πασαρέλες, δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ξεκαρδιστική του εμφάνιση, παραμένοντας ο καλύτερος ρόλος που έπαιξε ποτέ ο Μπεν Στίλερ, ένα από τα καλύτερα σκηνοθετικά του «επιτεύγματα» και το σημαντικότερο δείγμα αυτής της «νέας κωμωδίας» (συν το γεγονός ότι το είχε λατρέψει και ο Τέρενς Μάλικ).

Διαβάστε και δείτε ακόμα: Το πρώτο teaser του «Zoolander 2» απαντάει σε... κοσμικές ερωτήσεις!

zoolander 2 607

Τα γυρίσματα της ταινίας με σκηνοθέτη και πάλι τον Μπεν Στίλερ και το σενάριο να το συνυπογράφει ξανά μαζί με τον Τζάστιν Θερού έγιναν στην Τσινετσιτά της Ρώμης κι ενώ η υπόθεση δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, το νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» (δείτε το παρακάτω) μάς δίνει στοιχεία.

zoolander 2 607

Ο Ντέρεκ κι ο Χάνσελ επιστρέφουν στα ντεφιλέ, για να δουν ότι η μπογιά τους έχει περάσει κι ότι ένα νέο μοντέλο, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως μακρυμαλλούσα οπτασία, τούς έχει πάρει τα πρωτεία. Ταυτόχρονα, κάτι πολύ κακό συμβαίνει κι αυτό τα δυο μοντέλα θα σπεύσουν ν'αντιμετωπίσουν, με σύμμαχο τη hot πράκτορα Πενέλοπε Κρουζ, εναντίον της κακιοτάτης Κρίστεν Γουίιγκ - κάπου εκεί εμπλέκονται κι ο Τζάστιν Μπίμπερ κι ο Γουιλ Φερέλ, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Ολιβια Μαν, Κριστίν Τέιλορ, Φρεντ Αρμισεν, Μπίλι Ζέιν και ο Κάνιε Γουεστ (άνευ συζύγου). Γενικά το τρέιλερ του «Zoolander 2» είναι γεμάτο δωράκια, δεν έχετε παρά να το δείτε δυο τρεις φορές για να σάς φτιάξει η διάθεση.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

zoolander 2 poster 607

zoolander 2 poster 607