Buzz

Κάθε νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» - ένα βήμα πιο κοντά στην αποθέωση του fashion police!

στα 10

Ακόμη περισσότερες σκηνές από τη μεγάλη επιστροφή του Zoolander στις πασαρέλες - εδώ με λίγη βοήθεια από την Πενέλοπε Κρουζ και τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Κάθε νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» - ένα βήμα πιο κοντά στην αποθέωση του fashion police!

Ηταν κοσμική απαίτηση που έγινε πραγματικότητα. Και να που τώρα ο κόσμος βρίσκεται πιο κοντά στο «Zoolander 2» (με ημερομηνία εξόδου τον Φεβρουάριο του 2016), την ταινία που φέρνει ξανά τον Ντέρεκ Ζουλάντερ στις πασαρέλες, δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ξεκαρδιστική του εμφάνιση, παραμένοντας ο καλύτερος ρόλος που έπαιξε ποτέ ο Μπεν Στίλερ, ένα από τα καλύτερα σκηνοθετικά του «επιτεύγματα» και το σημαντικότερο δείγμα αυτής της «νέας κωμωδίας» (συν το γεγονός ότι το είχε λατρέψει και ο Τέρενς Μάλικ).

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει να μποϋκοτάρει το «Zoolander 2»;

Zoolander 2

Μετά από τον ενθουσιασμό με το πρώτο teaser και το δέος με το πρώτο τρέιλερ που κέρδισε και τον τίτλο του τρέιλερ κωμωδίας με τα περισσότερα views της χρονιάς, κυκλοφόρησε και νέο υλικό με τα αποκαλυπτήρια του «τι στο διάολο γυρεύει ο Τζάστιν Μπίμπερ» μέσα στην ταινία που περιμένουμε διακαώς για το 2016» και την προφανή διαπίστωση ότι ο μόνος που μπορεί να μιμηθεί την εκνευριστικά cute έκφρασή του είναι ο Ντέρεκ Ζουλάντερ.

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του «Zoolander 2»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Zoolander 2

Tags: Zoolander 2