Buzz

To «Zoolander 2» είναι πραγματικότητα και τόσο in fashion όσο ένα ντεφιλέ του Valentino!

στα 10

Βρισκόταν στο στόμα όλων εδώ και χρόνια ως η πιο κρυφή κινηματογραφική επιθυμία, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε και όποιος τολμήσει να πει ότι δεν το περιμένει σαν τρελός, είναι μάλλον... τρελός!

To «Zoolander 2» είναι πραγματικότητα και τόσο in fashion όσο ένα ντεφιλέ του Valentino!

Τον πιο ιδανικό τρόπο βρήκαν ο Μπεν Στίλερ και ο Οούεν Γουίλσον για να ανακοινώσουν το γεγονός πως το «Zoolander 2» είναι πραγματικότητα και θα βρίσκεται σε ένα σίνεμά δίπλα μας στις 12 Φεβρουαρίου του 2016.

Ως μοντέλα στην επίδειξη μόδας του οίκου Valentino, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ περπάτησαν με χάρη φορώντας ρούχα της κολεξιόν Φθινόπωρο 2015, δηλώνοντας ευθαρσώς πως θα επιστρέψουν στην πασαρέλα για το δεύτερο μέρος της cult κωμωδίας που μέσα στα χρόνια κέρδισε τη θέση που της αξίζει στο αμερικανικό σινεμά - και με τη σφραγίδα του Τέρενς Μάλικ - ως ένα παρανοϊκό, ξέφρενο κιτς ανοσιούργημα.

Ο Μπεν Στίλερ επιβεβαίωσε τα νέα στο Instagram με μια κοινή του φωτογραφία με τον Γουίλσον και τη λεζάντα: «Προφανώς ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ συμφιλιώθηκαν με την ιδέα του "Zoolander 2"», ενώ σε άλλη φωτογραφία από το σόου του Valentino, το ζευγάρι βρέθηκε δίπλα στην Ανα Γουίντουρ της Vogue.

Zoolander 2

Zoolander 2

Φήμες για ένα δεύτερο «Zoolander» κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια, με το The Hollywood Reporter να ανακοινώνει το Νοέμβριο πως τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν το Φεβρουάριο που μας πέρασε στη Ρώμη, πως η Πενέλοπε Κρουζ έχει ήδη υπογράψει για ένα ρόλο, πως ο Γουίλ Φέρελ θα επιστρέψει στο ρόλο του μόδιστρου Μουγκάτου και πως ο Τζάστιν Θερού έχει γράψει το σενάριο.

Χωρίς, ωστόσο, να ξέρει κανείς αν ο Μπεν Στίλερ θα καθίσει και αυτή τη φορά στη θέση του σκηνοθέτη, αυτά που είχε δηλώσει το 2010 στο MTV για την υπόθεση ενός πιθανού σίκουελ ίσως ισχύουν ακόμη: «Στον κόσμο της μόδας, αν φύγεις για ένα χρόνια, όλα έχουν αλλάξει. Νομίζω πως η ιδέα είναι να ξεκινάει η ταινία 10 χρόνια μετά, όταν ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ θα έχουν πια τελείως ξεχαστεί. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι οπότε θα πρέπει να επανεφεύρουν τον εαυτό τους.»

Θέλουμε να το δούμε τώρα, λέμε....

Δείτε εδώ όλο το ντεφιλέ του οίκου Valentino με τον Ντέρεκ και τον Χάνσελ:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Zoolander