Buzz

Η Ζόι Ντεσανέλ και ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ρωτούν: «What Are You Doing New Year's Eve?»

στα 10

Παλιό, αλλά τόσο καλό, και σίγουρα ό,τι πιο γλυκό θα δείτε απόψε - εκτός κι αν πετύχετε στο τζάκι σας τον ίδιο τον Αγιο Βασίλη. Οι κολλητοί Ζόι και Τζοζεφ, μας χαρίζουν μια αξιαγάπητη διασκευή του «What Are You Doing New Year's Eve» της Νάνσι Γουίλσον.

Η Ζόι Ντεσανέλ και ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ρωτούν: «What Are You Doing New Year's Eve?»

Σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει το «500 Μέρες με τη Σάμερ», που ράγισε την καρδιά κάθε κοριτσιού που αγαπά τα vintage φορέματα και κάθε αγοριού που περπατά με τα ακουστικά στ΄ αυτιά. Η Ζόι Ντεσανέλ και ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, εκτός από συμπρωταγωνιστές στην απόλυτη date movie των απανταχού hipsters, είναι όμως και κολλητοί στην αληθινή ζωή. Εκείνη τραγουδά ούτως ή άλλως με τους She and Him, αλλά κι εκείνος δείχνει να ξέρει τις νότες του κι έχει μια φωνή που θα μπορούσε κάλλιστα να του χαρίσει μια καριέρα στο τραγούδι (ιδανικά στην σκηνή της country).

Το 2012, οι δυο τους έπαιξαν και τράβηξαν σε βίντεο αυτή τη «σπιτική» διασκευή του τραγουδιού της Νάνσι Γουίλσον, κάνοντάς την αυτόματα κλασική - καθώς πιάνουμε τους εαυτούς μας να την ψάχνουμε κάθε χρόνο από τότε για ένα εορταστικό replay. Για την ιστορία, η Ντεσανέλ είχε ανεβάσει το youtube video στο site της HelloGiggles συνοδεύοντάς το με την παρακάτω περιγραφή:

Ξέρω τον Τζο Γκόρντον-Λέβιτ περισσότερο από 12 χρόνια. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι του 2000 ενώ γυρίζαμε μια μικροσκοπική ταινία που την έλεγαν «Manic», δεθήκαμε από την κοινή μας εκτίμηση για τον Χάρι Νίλσον και τη Νίνα Σιμόν και είμαι αρκετά τυχερή να τον αποκαλώ έναν από τους καλύτερους μου φίλους από τότε. Οταν γυρίσαμε το «500 Μέρες με τη Σάμερ» οχτώ χρόνια αργότερα, περνάγαμε κάθε διαλλειμα για μεσημεριανό χορεύοντας με τα τραγούδια του Μάρβιν Γκέι στο δωμάτιο του μέικ απ· διασκεδάζαμε απίστευτα. Ελπίζω να δουλέψω σε χιλιάδες ακόμη ταινίες μαζί του, γιατί απλά είναι ο καλύτερος. Αλλά στο μεταξύ κάναμε ένα μικρό πρωτοχρονιάτικο ντουέτο για όλους εσάς. Απολαύστε το!


Δείτε ακόμα: