Buzz

It’s time to nut up or shut up γιατί το τρέιλερ του «Zombieland Double Tap» είναι εδώ

στα 10

Κάπως έτσι δείχνει μια ταινία που βάζει οσκαρούχους ηθοποιούς να περνάνε τέλεια και να το διασκεδάζουν σκοτώνοντας ορδές από ζόμπι.

It’s time to nut up or shut up γιατί το τρέιλερ του «Zombieland Double Tap» είναι εδώ

Εχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που το «Zombieland» του Ρούμπεν Φλάισερ με budget μόλις 24 εκατομμύρια δολάρια, κυκλοφόρησε στις αίθουσες και κανείς δεν περίμενε την επιτυχία, αλλά και το cult status, που θα αποκτούσε η ταινία. Αλλά ήταν και εκείνη η ταινία που, πέρα από την καριέρα του Γούντι Χάρελσον, κατάφερε να εκτοξεύσει και τις καριέρες των Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Εμα Στόουν και Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, όλοι τους πια με μια υποψηφιότητα ή με ένα Οσκαρ στο χέρι.

Διαβάστε ακόμα: Ζουν αναμεσά μας! Αυτά είναι τα 25 πιο εμπορικά φιλμ με ζόμπι στις ΗΠΑ!

Και όλοι τους επιστρέφουν άλλη μια φορά για να αντιμετωπίσουν νέες ορδές ζόμπι (τα οποία από ότι φαίνεται έχουν εξελιχθεί από την προηγούμενη φορά) αλλά και να συναντήσουν νέες ομάδες επιζώντων στην ταινία «Zombieland Double Tap». Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δεν χάνει την ευκαιρία να τους δείξει να κάνουν τις χαζομάρες τους κάνοντας άνω κάτω τον Λευκό Οίκο, σκοτώνοντας ζόμπι, αλλά και κάνοντας καινούργιους φίλους, ή και εχθρούς.

H ταινία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου του 2019, πάνω στην ώρα για την επέτειο των 10 χρόνων της πρώτης.


Διαβάστε ακόμα: