Buzz

Zombie time! Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ» είναι εδώ!

στα 10

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μάθουμε ποιος θα νικήσει τελικά σε αυτή την αναμέτρηση: Ο Μπραντ Πιτ ή τα Ζόμπι; Μέχρι τότε προετοιμαστείτε με μια σειρά από κλιπ της ταινίας, που αποτελεί ένα από τα λιγότερο σίγουρα στοιχήματα του καλοκαιριού.

Zombie time! Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ» είναι εδώ!

Η προώθησή της είναι αληθινά θεαματική, με την μηχανή του publicity να έχει ανεβάσει ταχύτητες εδώ και αρκετό καιρό, προσπαθώντας να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν την φιλόδοξη αυτή παραγωγή της Paramount και που ανέβασαν το κόστος της περίπου στα ίδια ύψη που σκαρφαλώνουν τα ζόμπι πατώντας το ένα πάνω στο άλλο στο φιλμ.

Κι αν ο Μπραντ Πιτ και ακόμη και η Αντζελίνα Τζολί κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν την ταινία, το γεγονός είναι ότι οι καθυστερήσεις, τα εκτεταμένα πρόσθετα γυρίσματα και τα τα εμπόδια που αντιμετώπισε το φιλμ, ανέβασαν το κόστος του σε τόσο αστρονομικά επίπεδα που οι εκτιμήσεις το θέλουν, να πρέπει να κάνει εισπράξεις κοντά στα 400 εκατομμύρια δολάρια, μόνο και μόνο για να μην αποβεί ζημιογόνο.

Με τις πρώτες κριτικές να είναι μέχρι τώρα διχασμένες, η έξοδος του φιλμ αναμένεται με ανυπομονησία. Εν τούτοις το όνομα του Μπραντ Πιτ και η θεαματική προώθηση, αν μη τι άλλο κάνουν την ταινία ένα από τα καλοκαιρινά blockbusters που είναι στο στόμα και το μυαλό όλων.

Και τα πρώτα κλιπ από το φιλμ, δείχνουν πως ακόμη κι αν ο πρωταγωνιστής δεν τα πήγε και τόσο καλά με τον σκηνοθέτη του, ο Μαρκ Φόρστερ ξέρει να χτίζει σκηνές με ένταση και ενδιαφέρον, όχι μόνο όταν ο ήρωας και η οικογένειά του τρέχουν κυνηγημένοι από τα ζόμπι, αλλά ακόμη κι όταν ο Μπραντ μιλά σε ένα δωμάτιο με μια ομάδα καραβανάδες του Αμερικάνικου στρατού.

Δείτε τέσσερα αποσπάσματα από το φιλμ, στο βίντεο και διαβάστε περισσότερα για το «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ»





Tags: WORLD WAR Z