Buzz

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: γαλλική ανατροφή, not!

στα 10

Πανικός προκλήθηκε σε πτήση από το Δουβλίνο στο Παρίσι, όταν ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατούρησε μπροστά στους συνεπιβάτες του, επειδή το πλήρωμα του είπε να περιμένει πριν χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Τι άλλο θ' ακούσουμε...

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: γαλλική ανατροφή, not!
Τι τρόποι, κύριε Ντεπαρντιέ!

Να μια από αυτές τις ειδήσεις που ακόμη κι αν δεν θες να τις αναπαράγεις, κάτι σε τρώει να ασχοληθείς ακόμη περισσότερο μαζί τους.

Οχι για να αποδείξεις πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι όντως ένα...γουρούνι, αλλά πως η εκκεντρικότητα μπορεί μερικές φορές να είναι πιο ντροπιαστική και από την αγένεια.

Στο λογαριασμό της στο twitter, η εταιρία City Jet φρόντισε να κάνει χιούμορ με το επεισόδιο γράφοντας «Οπως είδατε στις ειδήσεις, είμαστε απασχολημένοι με το να καθαρίζουμε το πάτωμα ενός από τα αεροπλάνα μας σήμερα το πρωί» και «Θέλουμε επίσης να υπενθυμίσουμε σε όλους τους επιβάτες μας πως τα αεροσκάφη μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τουαλέτες.» (δείτε το tweet στο gallery)

Παραμένει άγνωστο αν θα ασκηθούν διώξεις κατά του Ντεπαρντιέ, ο οποίος, φανταζόμαστε, νιώθει «ξαλαφρωμένος» που έδειξε στον κόσμο που σταματάει η γαλλική του ανατροφή...