Φεστιβάλ / Βραβεία

Zagoriwood: Για 8η χρονιά το σινεμά παίρνει τα βουνά

στα 10

Για 8η συνεχή χρονιά το σινεμά παίρνει τα βουνά και φθάνει στα Κάτω Πεδινά, στα καταπράσινα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου.

Zagoriwood: Για 8η χρονιά το σινεμά παίρνει τα βουνά

Πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, το Zagoriwood επιστρέφει με τα καθιερωμένα μαθήματα κινηματογράφου, τις προβολές ταινιών, τις «συναντήσεις» με τους Ελληνες δημιουργούς.

Στο φετινό πρόγραμμα που θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι και τις 23 Ιουλίου ξεχωρίζουν: Εργαστήριο «από την ιδέα ως την ταινία», Eργαστήριο Ντοκιμαντέρ, Εργαστήριο Υποκριτικής με εκπαιδευτή τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη που θα διεξαχθεί από τις 21 μέχρι και τις 23 Ιουλίου.

Χρόνια Πολλά 607

Την Τρίτη 18 Ιουλίου, ο σκηνοθέτης Χρίστος Γεωργίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε κοινό τη νέα του ταινία «Χρόνια Πολλά» σε στάδιο work in progress και την Τετάρτη 19 Ιουλίου θα αναλύσει στο εργαστήριο την κατασκευή της σε όλα τα στάδια και θα συζητήσει με τους σπουδαστές.

Δείτε ακόμη: «Χρόνια Πολλά»: Το Flix στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χρίστου Γεωργίου

eagle huntress 607

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου θα ανέβει η θεατρική παράσταση «Frida in the Mirror», από τη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, ενώ το Σάββατο 22 Ιουλίου, με τη συνεργασία του οργανισμού PALASE του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα προβληθεί η ταινία του Οτο Μπελ «Η Κυνηγός με τον Αετό» για την πρωτοπόρο γυναίκα που έσπασε μια ανδρική παράδοση αιώνων στη Μογγολία.

Διαβάστε αναλυτικά: Μια Κυνηγός Αετών, από τα βάθη της Μογγολίας στην Αθήνα

Zagoriwood 2017

To Zagoriwood είναι μια διοργάνωση της Πολιτιστικής Εταιρείας Ζαγορίου, με τη συνεργασία των Anemicinema Lab (Θεσσαλονίκη) και Mountain View-Arts (Αθήνα), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο επίσημο site του Zagoriwood και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.