Buzz

Υπάρχει και πιο πειραγμένο «Requiem for a Dream»!

στα 10

Το «Requiem for a Dream» που γύρισε μέσα σε 60 δευτερόλεπτα με κούκλες μια ομάδα σκηνοθετών είναι ένα ριμέικ που κάνει την αυθεντική ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι να μοιάζει...για παιδιά!

Υπάρχει και πιο πειραγμένο «Requiem for a Dream»!

Κομμένα χέρια, ηλεκτροσόκ σε κούκλες, παρανοικά ζώα και άλλα πολλά ευχάριστα συμβαίνουν στο ενός λεπτού ριμέικ του «Requiem for a Dream» του Ντάρεν Αρονόφσκι που γύρισε μια ομάδα νέων σκηνοθετών για τις ανάγκες του Vancouver Fake Film Festival.

Πειράζοντας ακόμη περισσότερο το «πειραγμένο» φιλμ του Αρονόφσκι, το εν λόγω βίντεο χρησιμοποιεί τα ίδια τρικ (split screens, οπερατική μουσική, περίεργες γωνίες λήψεις) για να πετύχει την ενοχλητική υφή της αυθεντικής ταινίας και κάνοντας το με κούκλες πετυχαίνει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα από τον Αρονόφσκι, ο οποίος - μεταξύ μας - παρέδωσε με το «Requiem for a Dream» μια δήθεν μοντέρνα εκδοχή σε μορφή κεκαλυμμένου συντηρητισμού για τα ναρκωτικά και τη σχιζοφρένεια.

Τουλάχιστον εδώ όλα είναι τελείως απενοχοποιημένα. Δείτε το βίντεο παρακάτω και ψηφίστε στο επίσημο site του Φεστιβάλ για να ενισχύσετε την προσπάθεια!