Φεστιβάλ / Βραβεία

-«Ποια είναι αυτή;» -«Ο Θεός!» Νέο τρέιλερ για το «Youth» του Πάολο Σορεντίνο

στα 10

Πιο αφηγηματικό, πιο χιουμοριστικό, εξίσου πανέμορφο, το νέο τρέιλερ του «Youth» στρώνει το (κόκκινο) χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας στις Κάννες.

-«Ποια είναι αυτή;» -«Ο Θεός!» Νέο τρέιλερ για το «Youth» του Πάολο Σορεντίνο

Το πρώτο τρέιλερ του «Youth», της νέας ταινίας του Πάολο Σορεντίνο ήταν αρκετό για να προκαλέσει επιφωνήματα θαυμασμού για μια από τις ωραιότερες ταινίες που θα δούμε στο 68ο Φεστιβάλ Καννών, όπου ο Ιταλός σκηνοθέτης θα διεκδικήσει ακόμη ένα Χρυσό Φοίνικα μετά τις «Συνέπειες του Ερωτα» το 2004, τον «Οικογενειακό Φίλο» του 2006, το «Il Divo» του 2008, το «This Must Be the Place» του 2011 και την «Τέλεια Ομορφιά» του 2013. To δεύτερο τρέιλερ του «Youth» μπορεί να ήταν μόνο στα ιταλικά, αλλά αυτό δε μας εμπόδισε να παρασυρθούμε από την παραξενιά και τη γοητεία του. Αλλά το καινούριο, το τρίτο και, προφανώς, τελευταίο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ είναι το ωραιότερο, το πιο αφηγηματικό, χαριτωμένο και... γεροντικά νεανικό!

Youth 607

Διαβάστε αναλυτικά για όλες τις ταινίες του Επίσημου Προγράμματος του 68ου Φεστιβάλ Καννών, με φωτογραφίες και τρέιλερ

Το αγγλόφωνο «Youth» είναι η ιστορία ενός ηλικιωμένου σύνθετη-μαέστρου, του Φρεντ Μπάλινγκερ (Μάικλ Κέιν), ο οποίος μετά από μια λαμπρή και γεμάτη δόξα καριέρα κοιτάζει ένα μέλλον που προβλέπεται να κυλήσει σε μάλλον διαφορετικούς τόνους: με ιατρικές εξετάσεις, μασάζ και ηρεμία εν όψει της συνταξιοδότησής του. Ομως στη διάρκεια των διακοπών του στις Ελβετικές Αλπεις, τις οποίες περνά σε απόλυτη ηρεμία με έναν συνομήλικο φίλο του σκηνοθέτη (Χάρβεϊ Καϊτέλ), ο οποίος αγωνίζεται να γράψει το νέο του σενάριο και την κόρη του (Ρέιτσελ Γουάις), ένα απροσδόκητο γεγονός θα διαταράξει την ρουτίνα τους: Ενας απεσταλμένος της Βασίλισσας της Αγγλίας θα τους επισκεφθεί, προκειμένου να πείσει τον Φρεντ, να είναι ο μαέστρος ενός κονσέρτου που θα δώσει προς τιμήν του πρίγκηπα Φίλιπ, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: Είναι ο Τζουντ Λο ο… Πάπας του Πάολο Σορεντίνο;

Περισσότερες Κάννες 2015: