Buzz

You're the one that I want... this Christmas!

στα 10

Τριάντα πέντε χρόνια αφότου τα έφτιαξαν ένα καλοκαίρι και τα χάλασαν το φθινόπωρο, ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον-Τζον ξαναπιάνουν μαζί το μικρόφωνο, με Χριστουγεννιάτικες μουσικές. Να το πούμε Christmas Lightning;

You're the one that I want... this Christmas!

Αν ήσασταν καλά παιδιά τη χρονιά που πέρασε, ο Αγιος Βασίλης μπορεί να σας προσπεράσει. Αλλιώς, θα σας φέρει για δώρο το «This Christmas», το νέο άλμπουμ που ηχογράφησαν ο Τζον Τραβόλτα κι η Ολίβια Νιούτον-Τζον, με τραγούδια στο πνεύμα των Χριστουγέννων, 35 χρόνια αφότου τους διαπέρασε ηλεκτρισμός στο «Grease»!

Στην πραγματικότητα, η επιλογή των τραγουδιών, η οικειότητα των δυο τραγουδιστών / ηθοποιών και η απλή σαχλαμάρα της ιδέας είναι ό,τι πρέπει για τις ερχόμενες γιορτές! Ακόμα καλύτερα, το άλμπουμ περιλαμβάνει και guests, από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ και τον Τόνι Μπένετ, μέχρι τον Κλιφ Ρίτσαρντ (αγέραστο στα 72 του) και τον Τσικ Κορία.

«Θέλουμε να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους να χαμογελάσουν ευτυχισμένοι», είπε η Ολίβια Νιούτον-Τζον για τη συνεργασία της με τον Τζον Τραβόλτα και για να το καταφέρουν, το άλμπουμ θα περιλαμβάνει και μια απρόσμενη έκπληξη! Εκτός από χαρακτηριστικά τραγούδια της γιορτής των Χριστουγέννων, ο Τζον και η Ολίβια, ως άλλοι Ντάνι και Σάντι, θα τραγουδήσουν το «I Think You Might Like It», σίκουελ του «You're the One that I Want», του τραγουδιού που έγινε, πια, το πιο επιτυχημένο ποπ ντουέτο στην ιστορία της μουσικής!

Το άλμπουμ «This Christmas» θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στο Ιδρυμα Τζετ Τραβόλτα για παιδιά με αναπηρίες και στο Κέντρο Αποθεραπείας Καρκινοπαθών της Ολίβια Νιούτον-Τζον.

Δείτε παρακάτω το track list, απολαύστε το ζευγάρι στο βίντεο κλιπ του «I Think You Might Like It» (με φιγούρες από το «Grease») και... αρχίστε το γράμμα σας στον Αγιο Βασίλη!

  1. "Baby It’s Cold Outside"
  2. "Rockin’ Around the Christmas Tree" (featuring Kenny G)
  3. "I’ll Be Home for Christmas" (featuring Barbra Streisand)
  4. "This Christmas" (featuring Chick Corea)
  5. "Silent Night"
  6. "The Christmas Waltz"
  7. "Have Yourself a Merry Little Christmas" (featuring Cliff Richard)
  8. "Winter Wonderland" (featuring Tony Bennett and The Count Basie Orchestra)
  9. "White Christmas"
  10. "I Think You Might Like It"
  11. "The Christmas Song"
  12. "Deck the Halls" (featuring James Taylor)
  13. "Auld Lang Syne/Christmas Time Is Here" (Medley)