Buzz

«You won’t see it coming!» Κι όμως είδαμε το πρώτο, χορταστικό, oh so sexy τρέιλερ του «The Counselor»

στα 10

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, σε σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθι, είναι γεμάτη ερωτικές γυναίκες, άντρες με σκοτεινά σχέδια και μια δόση παράνοιας. Ποιος έχει αντίρρηση;

«You won’t see it coming!» Κι όμως είδαμε το πρώτο, χορταστικό, oh so sexy τρέιλερ του «The Counselor»

Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέ Μπαρδέμ. Το καστ του «The Counselor» είναι αρκετό για να σταθείς προσοχή. Στην ταινία, ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι ένας δικηγόρος αποφασισμένος να βγάλει πολλά χρήματα πολύ γρήγορα. Κάτι που όπως συμβαίνει συχνά, τον κάνει να συμφωνήσει σε κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα έβρισκε πιθανότατα πολύ κακή ιδέα: Να βοηθήσει ένα ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών (που έχουν σαν κατοικίδια δυο γατόπαρδους), να φέρουν εις πέρας τη μεταφορά μιας τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών από την Κολομβία στην Αμερική.

Αυτό είναι το πρώτο σενάριο που γράφει απευθείας για την οθόνη ο Κόρμακ ΜακΚάρθι, ο συγγραφέας του οποίου τα βιβλία έχουν δώσει ταινίες όπως το «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και το «The Road». Πιστή στο δικό του, βρώμικο και πεσιμιστικό σύμπαν, η ταινία είναι βέβαιο ότι θ’ ασχοληθεί περισσότερο με τη σκοτεινή πλευρά των ηρώων της και το πιο άσχημο πρόσωπο της πραγματικότητας. Το φιλμ, που γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο και την Αμερική (τα γυρίσματα διακόπηκαν για μια εβδομάδα εξ' αιτίας της αυτοκτονίας του αδελφού του σκηνοθέτη Τόνι Σκοτ), αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου και μοιάζει ήδη σαν μια από τις ταινίες που θα μας απασχολήσουν στη διαδρομή μέχρι τα επόμενα Οσκαρ.

Η πρώτη ματιά στο teaser του «The Counselor» που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα μάς είχε ήδη ανοίξει την πόρτα για ένα γαργαλιστικά βρώμικο σύμπαν και το νέο, χορταστικό τρέιλερ επιβεβαιώνει τις προσδοκίες. Δείτε το παρακάτω και διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «The Counselor» του Ρίντλεϊ Σκοτ εδώ.