Buzz

«You are not alone»: νέο τρέιλερ για το «Man of Steel»

στα 10

Το τέλευταίο - εντυπωσιακό και αυτό - τρέιλερ του «Man of Steel» λίγο πριν την έξοδό του στις αίθουσες παρουσιάζει το φόρτο εργασίας του Σούπερμαν, καθώς ο πλανήτης έχει 24 ώρες διορία πριν βιώσει την απόλυτη καταστροφή.

«You are not alone»: νέο τρέιλερ για το «Man of Steel»

Αν ο Ζακ Σνάιντερ έχει καταφέρει να κάνει μια ταινία σαν αυτή που προδίδουν τα μέχρι τώρα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, τότε το «Man of Steel» όχι μόνο θα σώσει για πάντα τη φήμη του άδικα υποτιμημένου (κινηματογραφικά) Σούπερμαν, αλλά θα αποτελέσει και το απόλυτο blockbuster του φετινού καλοκαιριού, δίνοντας μάχη στήθος με στήθος για να ξεπεράσει τον «Iron Man 3» στα ταμεία.

Το τελευταίο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, αφήνει πίσω του το πώς ένα παιδί από έναν μακρινό πλανήτη θα γίνει ο σωτήρας του κόσμου και επικεντρώνεται στην απειλή που έρχεται για να ισοπεδώσει τα πάντα και στο ρόλο που θα τοποθετήσει (ελπίζουμε) τον Μάικλ Σάνον στο πάνθεον των καλύτερων κακών που είδαμε ποτέ στη μεγάλη οθόνη.

Σκοτεινό (βλ. Κρίστοφερ Νόλαν στην παραγωγή), επικό (βλ. Ζακ Σνάιντερ στη σκηνοθεσία), αρκούντως ενήλικο και εικαστικά αριστουργηματικό, αναμένουμε να δούμε αν θα είναι το ίδιο συναρπαστικό και όταν δεν θα διαρκεί μόλις ενάμισι λεπτό... Στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ και τα τρία character posters που μόλις κυκλοφόρησαν.


2

3

4

Περισσότερο «Man of Steel»:

Tags: Man of Steel