Buzz

Το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα μιλάει ιταλικά!

στα 10

Μετά την έξοδό του στη Γαλλία, το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 28 Αυγούστου στις ιταλικές αίθουσες και όπως κάθε ξένη ταινία που σέβεται τον εαυτό της μιλάει... ιταλικά!

Το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα μιλάει ιταλικά!

Με ταιριαστό στο πνεύμα της ταινίας tagline «Δύο αδέρφια, Ενα Ονειρο, Μια Θεά», η ιταλική εταιρία διανομής του «Xenia» αλλάζει τον τίτλο της νέας ταινίας του Πάνου Χ. Κούτρα σε «Pazza Idea», όχι μόνο αναφερόμενη στην «τρελή ιδέα» του ταξιδιού του Ντάνυ και του Οδυσσέα, των δύο ηρώων της ταινίας να διασχίζουν την Ελλάδα προκειμένου να βρουν τον πατέρα που τους εγκατέλειψε όταν ήταν παιδιά και να συμμετάσχουν σε ένα ριάλιτι διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά κυρίως αντλώντας έμπνευση από την ιταλίδα ντίβα Πάτι Πράβο.

Η «Θεά» του ιταλικού τραγουδιού που διατρέχει ολόκληρο το «Xenia», ως εμμονή, έμπνευση και φύλακας άγγελος των δύο πρωταγωνιστών και υποδύεται τον εαυτό της στην ταινία δανείζει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Pazza Idea» στον ιταλικό τίτλο του «Xenia» (αν και το συγκεκριμένο τραγούδι δεν ακούγεται στο φιλμ) και είναι η μόνη που δεν μεταγλωττίστηκε, αφού όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της ταινίας μιλούν ιταλικά στο απολαυστικό τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

2

Το «Xenia» παίζεται για έβδομη εβδομάδα στις γαλλικές αίθουσες, βγαίνει στην Ιταλία στις 28 Αυγούστου και ανάμεσα στα φεστιβαλικά του ταξίδια και τις χώρες στις οποίες ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 και το 2015, ετοιμάζεται και για την ελληνική του πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment.

Δείτε εδώ το ιταλικό τρέιλερ της ταινίας:


Διαβάστε ακόμη: