Buzz

Ο Ξαβιέ Ντολάν σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ για το «Hello» της Adele

στα 10

Και την μεταμορφώνει σε ιδανική πρωταγωνίστρια του κινηματογραφικού του σύμπαν.

Ο Ξαβιέ Ντολάν σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ για το «Hello» της Adele

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ξαβιέ Ντολάν σκηνοθετεί ένα βιντεοκλίπ κι όσοι έχετε δει έστω και μια από τις ταινίες του, θα έχετε παρατηρήσει πως αγαπάει την μουσική και ειδικά την δραματική ποπ.

Κάπως έτσι μοιάζει ο σωστός άνθρωπος για να σκηνοθετήσει το κλιπ για το πρώτο single από το επερχόμενο (και υπερβολικά καθυστερημένο, αν θέλετε) καινούριο άλμπουμ της «25».

Στο ασπρόμαυρο κλιπ η τραγουδίστρια επισκέπτεται ένα σπίτι φορτωμένο με αναμνήσεις από μια σχέση που έχει τελειώσει και τραγουδά με πάθος, ενίοτε με δάκρυα στα μάτια και τον αέρα να φυσά τα πλούσια μαλλιά της και το φουντωτό παλτό της.

Διαβάστε ακόμη: O Ξαβιέ Ντολάν μιλά στο Flix για το «Mommy» και αναφέρει τον «Τιτανικό» τρεις φορές!

adele hello 607

Οχι δεν μπορεί να συγκριθεί με τις πρόσφατες ταινίες του Ντολάν όπως το «Mommy», ή το «Tom at the Farm», αλλά πέρα από το ότι βρίσκουμε ενδιαφέρον το ότι οι άνθρωποι της Adele, διάλεξαν τον νεαρό Καναδό για να το σκηνοθετήσει, το κλιπ είναι όσο ντραμάταλε και larger than life αξίζει σε ένα τέτοιο τραγούδι!

Επίσης (αν και δεν ξέρουμε στ' αλήθεια τι σημαίνει σε σχέση με αυτό που βλέπουμε) το βίντεο κλιπ είναι το πρώτο που γυρίστηκε με IMAX κάμερες, ενώ μαζί με την Adele πρωταγωνιστεί και ο Τρίσταν Γουάιλντς του «The Wire».


Διαβάστε ακόμη: