Buzz

Θα έρθουν τελικά οι X-Men στο MCU μετά την αγορά της Fox από την Disney;

στα 10

Ο CEO της Disney Μπομπ Αϊγκερ στη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, μίλησε για τον Τζέιμς Γκαν και την απόλυσή του, αλλά και για τους X-Men.

Θα έρθουν τελικά οι X-Men στο MCU μετά την αγορά της Fox από την Disney;

Το μεγάλο κεφάλι της Disney o Μπόμπ Αϊγκερ είναι, αναμφισβήτητα, ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ, και οι αποφάσεις που παίρνει επηρεάζουν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό της βιομηχανίας. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μίλησε για την ένωση της Fox με την Disney, για την Pixar και για πολλά άλλα.

Ανάμεσα σε αυτά, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον των «Star Wars» μετά την αποτυχία του «Solo» στο box office, παραδέχτηκε πως μια ταινία «Star Wars» κάθε χρόνο είναι πολύ και πως θα πρέπει να «ηρεμήσουν» τα πράγματα σε αυτό τον τομέα. Οσο αφορά για την απόλυση του Τζέιμς Γκαν από το «Guardians of the Galaxy vol. 3», μετά τα προσβλητικά tweets του που βγήκαν στην επιφάνεια, ο ίδιος απάντησε πως υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της Disney και πως, ακόμη και μετά την έντονη κατακραυγή του κόσμου, ποτέ δεν σκέφτηκε να αμφισβητήσει την απόφασή τους.

Διαβάστε ακόμα: «Δεν είμαι αυτό που νομίζεις»: Πρώτο τρέιλερ για το «Captain Marvel»

bob iger 607 Μπομπ Αϊγκερ. Σχέδιο: Τρέισι Τσιγνκ.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Μίλησε επίσης και για ένα θέμα που καίει αρκετούς φαν, από τότε που η Disney αγόρασε την Fox, για το αν επιτέλους οι X-Men θα ενωθούν κι αυτοί στο MCU, μαζί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της Marvel, κι αν ο Κέβιν Φιγκ, ο πρόεδρος του Marvel Studios, θα τους επιβλέπει.

Ο ίδιος απάντησε πως «νομίζω πως βγάζει νόημα [να γίνει κάτι τέτοιο]. Θέλω όμως να είμαι επιφυλακτικός για το τι ακριβώς έχει μεταφερθεί στα κεφάλια της Fox για το τι πρόκειται να συμβεί, αλλά νομίζω πως το γνωρίζουν. Βγάζει νόημα για τη Marvel να επιβλέπεται από μια οντότητα. Δεν μπορεί να υπάρχουν δυο Marvel.»

Μπορεί αυτό να μην ακούγεται ως μια επιβεβαίωση πως τα δυο franchise θα ενωθούν, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που μένει είναι να δούμε με ποιον τρόπο θα γίνει αυτή η ένωση. Τέλος, όταν ρωτήθηκε κι αν ο Deadpool θα γίνει ένας από τους Avengers, μάλλον δεν φάνηκε να είναι και τόσο θετικός σε αυτό, λέγοντας «ο Κέβιν έχει πολλές ιδέες. Δεν λέω πως αυτό είναι μια από αυτή, αλλά ποιος ξέρει;»

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε τα νεότερα, που μάλλον θα αργήσουν λίγο να έρθουν.

Διαβάστε ακόμα: