Buzz

«X-Men: Days of Future Past»: δείτε το βίντεο που έγινε viral

στα 10

O Μπολιβαρ Τρασκ, ο κακός επιστήμονας της νέας περιπέτειας των Χ-Μen, παρουσιάζει στους καταναλωτές την νέα εφεύρεσή που θα τους προστατεύει από τους μεταλλαγμένους. Στο ρόλο: ο Πίτερ Ντίνγκλατζ του «Game of Thrones». Δείτε το βίντεο...

«X-Men: Days of Future Past»: δείτε το βίντεο που έγινε viral
Πίτερ Ντίνγκλατζ ως Μπόλιβαρ Τρασκ

Ο Τίριον Λάνιστερ του «Game of Thrones» υπόσχεται ένα πιο ασφαλές κόσμο στους θνητούς, απειλώντας τους μεταλλαγμένους. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το νέο βίντεο του πολυαναμενόμενου «X-Men: Days of Future Past», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε η 20th Century Fox και παρουσιάζει 50 χρόνια έργου του Μπόλιβαρ Τρασκ, τον οποίο ερμηνεύει ο Πίτερ Ντίνγκλατζ.

Το βίντεο δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό του προγράμματος «Sentinel», το οποίο δημιούργησε το 1967 ο Μπολιβαρ Τρασκ των Trask-Industries (ο νέος «κακός» αντίπαλος των X-Men) για να προστατέψει τους ανθρώπους από τους επικίνδυνους μεταλλαγμένους.

«Κανείς δεν τον έπαιρνε στην αρχή σοβαρά. Ομως ο Τρασκ πίστεψε τόσο στο σκοπό του που επένδυσε σ' αυτόν το 1967, ιδρύοντας την εταιρία του Trask Industries. Από τότε είναι ταγμένος στο σκοπό του. Συνεργαζόμενος με αμερικανικές αλλά και διεθνείς άλλες εταιρίες και έχοντας στο πλευρό του κυβερνήσει από την εποχή του Νίξον, ερευνά την πρόοδο στη γενετική επιστήμη που τροφοδοτεί ιδέες για τεχνολογικά άλματα σήμερα...»

Στην ουσία κατασκευάζει ρομπότ, τα οποία καλούνται να φρουρούν την ανθρωπότητα αλλά απειλούν το παρόν και το μέλλον των X-Men - όπως μας δείχνει το «X-Men: Days of Future Past».

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που έγινε viral και θυμηθείτε τα πάντα για το «X-Men: Days of Future Past», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Μάιο του 2014.