Buzz

Ο κόσμος χρειάζεται τους X-Men στο νέο «αποκαλυπτικό» τρέιλερ του «X-Men Apocalypse»

στα 10

Το νέο τρέιλερ του «X-Men Apocalypse» είναι εδώ και είναι όσο... αποκαλυπτικό πρέπει.

Ο κόσμος χρειάζεται τους X-Men στο νέο «αποκαλυπτικό» τρέιλερ του «X-Men Apocalypse»

Επικό, χορταστικό, με ήρωες παλιούς και νέους και τον Οσκαρ Αϊζακ στον ρόλο του υπέρτατου μεταλλαγμένου... αυτό είναι το νέο τρέιλερ της «Αποκάλυψης».

Ο Μπράιαν Σίνγκερ έχει πάρει και πάλι τα ηνία της saga των X-Men, ξεκινώντας το 2000 και σκηνοθετώντας μέχρι και σήμερα δύο ακόμη από τις πέντε συνολικά ταινίες της σειράς - το υπέροχο «X2» και το «X-Men: Days of Future Past». Αυτή τη φορά, στο «X-Men: Apocalypse» που αναμένεται στην Ελλάδα στις 19 Μαΐου από την Odeon, θα συναντήσουμε τις νεαρές εκδοχές των ηρώων, στις δεκαετίες του '70 και του '80 και θα συμπληρώσουμε χαμένα κομμάτια στο παζλ της ιστορίας τους. Ταυτόχρονα, οι X-Men θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν τον Apocalypse, τον Οσκαρ Αϊζακ στο ρόλο του αρχαιότερου μεταλλαγμένου - ενός είδους Θεού που επιβάλλει στρατιωτικό καθεστώς στην Αμερική προκειμένου να εξαφανίσει οποιονδήποτε δεν μπορεί να ανήκει στο ανώτερο είδος που πρεσβεύει, στρέφοντας με τα γενετικά του πειράματα τους μεταλλαγμένους τον έναν εναντίον του άλλου.

Χωρίς τον Wolverine για πρώτη φορά, στο «X-Men: Apocalypse» επιστρέφουν ο Professor X του Τζέιμς ΜακΑβόι, ο Μαγκνέτο του Μάικλ Φασμπέντερ, η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς, ο Beast του Νίκολας Χολτ, o Quicksilver του Ιβαν Πίτερς, ενώ, ανάμεσα σε νέους μεταλλαγμένους συστήνονται οι νεαρές εκδοχές των Τζιν Γκρέι (Σόφι Τέρνερ, εξίσου βασανισμένη με το «Game of Thrones»), Storm (Αλεξάντρα Σιπ), Cyclops (Τάι Σέρινταν) και Psylocke (Ολίβια Μαν). Το καστ συμπληρώνουν οι Ρόουζ Μπερν, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Μπεν Χάρντι και Λάνα Κόντορ. Η καινούρια αφίσα του «X-Men: Apocalypse» επικεντρώνεται στις σκοτεινές δυνάμεις της ιστορίας και της ταινίας - δείτε την παρακάτω και περιμένετε, όπου να' ναι, πιστεύουμε, το φωτεινό της alter ego.


Δείτε ακόμη:

x-men apocalypse poster 607

xmen poster 607

xmen poster 607

xmen poster 607

xmen poster 607