Buzz

Αυτοί θα είναι η Storm, η Τζιν Γκρέι και ο Cyclops του «X-Men Apocalypse»

στα 10

O Μπράιαν Σίνγκερ βρήκε τους νέους μεταλλαγμένους για το «X-Men: Apocalypse». Και είναι - δικαιολογημένα - πολύ περήφανος γι' αυτούς.

Αυτοί θα είναι η Storm, η Τζιν Γκρέι και ο Cyclops του «X-Men Apocalypse»

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να επιβεβαιώθηκε πως ο Πάτρικ Στίουαρτ και ο Ιαν ΜακΚέλεν δεν θα πρωταγωνιστούν στο «X-Men: Apocalypse», αλλά να που τώρα ο Μπράιαν Σίνγκερ μας αποζημιώνει ανακοινώνοντας τα τρία νέα ονόματα που προστίθενται στο καστ της ταινίας.

Γνωρίζουμε ήδη πως το «X-Men: Apocalypse» θα διαδραματίζεται στα 80s - μια δεκαετία μετά τα γεγονότα του '70 στο «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» και δύο δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του πρώτου «X-Men» του 2000. Και γνωρίζουμε πως όλοι οι μεταλλαγμένοι θα πρέπει να ενσαρκωθούν από νεότερους ηθοποιούς.

Ετσι στην ομάδα των Μάικλ Φασμπέντερ (Μαγκνέτο), Τζέιμς ΜακΑβόι (Καθηγητής Ξαβιέρ), Τζένιφερ Λόρενς (Mystique), Νίκολας Χουλτ (The Beast), Εβαν Πίτερς (Quicksilver) και Οσκαρ Αϊζακ (Apocalypse) προστίθενται και...

  • Ο Τάι Σέρινταν («Το Δέντρο της Ζωής») που ως Cyclops αντικαθιστά τον Τζέιμς Μάρσντεν.
  • Η Σόφι Τέρνερ (η Σάνσα του «Game of Thrones») που θα υποδυθεί την Jean Grey στη νεότερη εκδοχή της Φάμκε Γιάνσεν.
  • H Αλεξάντρα Σιπ («Ray Donovan») που θα υποδυθεί τη Storm στη νεότερη εκδοχή της Χάλι Μπέρι.

Το «X-Men: Apocalypse» έχει ήδη προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου τις 27 Μαϊου του 2016 και θεωρητικά είναι η τελευταία ταινία των μεταλλαγμένων που θα σκηνοθετήσει ο Μπράιαν Σίνγκερ.

Διαβάστε ακόμη: