Buzz

Λίγο πιο κοντά στο «X-Men Apocalypse» με μια σειρά από concept artworks

στα 10

O Μπράιαν Σίνγκερ τα αποκαλύπτει στο περιοδικό Empire κι εμείς τα χαζεύουμε με ενθουσιασμό.

Λίγο πιο κοντά στο «X-Men Apocalypse» με μια σειρά από concept artworks

Μπορεί να θέλουμε έναν ακόμη χρόνο μέχρις ότου η νέα ταινία στο saga των X-Men να κάνει τα... αποκαλυπτήρια της, αλλά ο σκηνοθέτης της Μπράιν Σίνγκερ υπόσχεται ήδη πως ακόμη κι αν το «X-Men Apocalypse», θα είναι αυτό ακριβώς στο οποίο ελπίζουν οι φαν της σειράς, «θα δείχνει την ίδια στιγμή διαφορετική».

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα είναι το «X-Men: Apocalypse» χωρίς τον Ιαν ΜακΚέλεν και τον Πάτρικ Στίουαρτ;

Αυτή τη φορά όπως εξηγεί «το στοίχημα που έχουμε βάλει είναι μεγαλύτερο από ποτέ, το μέγεθος της ιστορίας είναι αληθινά εντυπωσιακό κι ο κακός του φιλμ πρόκειται να γίνει μύθος».

Ο Οσκαρ Αιζακ είναι ο ηθοποιός που κρατά τον «μυθικό» αυτό ρόλο δίπλα σε ένα καστ που περιλαμβάνει όλους τους Χ-Men που ήδη γνωρίζουμε αλλά και όπως ήδη ξέρουμε, νεότερες εκδοχές τους, αφού ένα μεγάλο κομμάτι του φιλμ διαδραματίζεται στην δεκαετία του 80, όταν οι μελλοντικοί ήρωες δεν είχαν ακόμη λύσει όλα τα προσωπικά τους προβλήματα, δεν είχαν βρει τον δρόμο τους στην ζωή και δεν είχαν ακόμη δαμάσει πλήρως τις δυνάμεις τους.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί θα είναι η Storm, η Τζιν Γκρέι και ο Cyclops του «X-Men Apocalypse»

«Ο Cyclops δεν ήταν ακόμη ο ατσαλάκωτος ηγέτης που ξέρουμε. Η Storm είναι μια μπερδεμένη γυναίκα που έχει πάρει τον λάθος δρόμο. Κι η Τζιν είναι σύνθετη ενδιαφέρουσα κι όχι ακόμη ώριμη» λέει ο Σίνγκερ. «Είναι διασκεδαστικό να τους βλέπεις να παλεύουν με τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους όταν ξέρεις ότι κάποτε θα γίνουν οι πιο δυνατοί άνθρωποι στη γη».

Μέχρι να τους δούμε να το κάνουν όμως, να μια ματιά στην concept art της ταινίας που μας ανοίγει την όρεξη σαν μεζεδάκι πριν το κυρίως πιάτο που θα έρθει στις 19 Μαϊου του 2016

Διαβάστε ακόμη: «Ελευθερώστε τους Χ-Men»: H μικρή ιστορία του κόσμου μέσα από την προαιώνια πάλη ανθρώπων και μεταλλαγμένων.

x-men apocalypse concept art 607

x-men apocalypse concept art 607

x-men apocalypse concept art 607

x-men apocalypse concept art 607

x-men apocalypse concept art 607