Buzz

Ο Γούντι Χάρελσον μετανιώνει για ένα ρόλο που έχασε από τον Τομ Κρουζ

στα 10

Απέρριψε μία ταινία και στη θέση του πήγε ο Τομ Κρουζ. Και τελικά ήταν ένας ρόλος... όλα τα λεφτά!

Ο Γούντι Χάρελσον μετανιώνει για ένα ρόλο που έχασε από τον Τομ Κρουζ

Ο Γούντι Χάρελσον είναι το κεντρικό πρόσωπο (εξώφυλλο και συνέντευξη) του Esquire Σεπτεμβρίου. O πρωταγωνιστής του «Zombieland: Double Tap» μίλησε για όλους και για όλα: την οργισμένη του εφηβεία, τη διαβόητη σύνδεση του ονόματός του με τη μαριχουάνα, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Κι αν τα περισσότερα είναι, λίγο πολύ γνωστά, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο 58χρονος ηθοποιός έχει κάτι στην πορεία της καριέρας του που το μετανιώνει. Μία ταινία που πήγε μετά στον Τομ Κρουζ κι έγινε ένας από τους πιο εμβληματικούς του ρόλους.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και ο Γούντι Χάρελσον παίζουν... μπάλα στην Αντίπαρο

Woody 607 1

Ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής του: να υπομείνει ένα γεύμα με τον Ντόναλντ Τραμπ «Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με είχε καλέσει ο Κυβερνήτης Τζέσι Βεντούρα σ' ένα γεύμα με τον Τραμπ και την Μελάνια. Ηταν οι δυόμιση πιο αφόρητες ώρες της ζωής μου. Βάρβαρη εμπειρία. Κανείς άλλος δεν προλάβαινε να μιλήσει. Σε μία παρέα τεσσάρων ατόμων, όλοι δικαιούνται 25% του χρόνου - σωστά; Η Μελάνια πρέπει να είχε 0.1% της συζήτησης, εγώ 1%, ο Κυβερνήτης 3%. Κι ο Τραμπ πήρε όλο τον υπόλοιπο χρόνο δικό του. Ο τύπος δεν παίζεται. Κοιτάξτε - είμαι κομμάτι του Χόλιγουντ. Ξέρω από νάρκσσους! Αλλά αυτός ο τύπος δεν παίζεται!»

Woody 607 3

Για την δύσκολη παιδική του ηλικία «Είχα πολλά θέματα. Πολύ θυμό, οργή. Για να πάρεις αποβολή από το νηπιαγωγείο πρέπει να είσαι ιδιαίτερη περίπτωση. Με πέταξαν έξω κι από την πρώτη δημοτικού. Νόμιζαν ότι έκλεψα μια τσάντα, ενώ δεν το είχα κάνει. Ο δάσκαλος με έδειρε γιατί ήταν σίγουρος ότι εγώ την έκλεψα. Οπότε βγήκα στην αυλή και έσπασα όλα τα παράθυρα του σχολείου με τις γροθιές μου. Μετά από αυτό με έστειλαν σ' ένα ειδικό ιδιωτικό που δεν σου μάθαινε απλά γράμματα, αλλά σου έδιναν και ψυχολογική υποστήριξη κι αγάπη. Ακούγεται φλώρικο, αλλά όντως έτσι ήταν - και σε μένα δούλεψε όλο αυτό. Εκανα βίαια ξεσπάσματα και εκείνοι απαντούσαν όχι με τιμωρία αλλά με αγάπη...»

Woody 607 2

Εχει μετανιώσει για κάτι στην καριέρα του; «Μου είχαν προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην -πώς την λένε την «Show me the money» ταινία; Τζέρι Μαγκουάιρ; Μου είχαν δώσει το ρόλο του Τζέρι Μαγκουάιρ και τον είχα απορρίψει. Είχα πει στον παραγωγό τότε ότι θα πάει άπατη - κανείς δε θα δώσει σημασία σε μια ταινία για έναν ατζέντη...»

Woody 607 4

Eίχε κόψει μαχαίρι τη μαριχουάνα! «Ναι, το είχα κόψει. Δεν κάπνιζα πια. Και μετά έπεσα πάνω σε αυτό τον τύπο (δείχνει τη κορνιζαρισμένη φωτογραφία του Γουίλι Νέλσον, από εξώφυλλο του Rolling Stone). Ολοι θεωρούν τον Γουίλι ως σύμβολο χαλαρότητας και ελευθερίας. Αλλά, στην πραγματικότητα, είναι διάβολος. Σα-τα-νάς! Θα παίζαμε πόκερ και θα μου πάσαρε τσιγάρο. "Γουίλι, σταμάτα, το ξέρεις ότι το έχω κόψει" κι εκείνος θα έκανε τον έκπληκτο. Μετά από μια συναυλία του στο Μάουι, γυρίζαμε με το λεωφορείο του και λύγισα. Πήρα το τσιγάρο από τα χέρια του και έκανα μια μεγάλη τζούρα. Κι ο Γουίλι χαμογέλασε σατανικά και μου είπε "Γιε μου, καλωσόρισες πίσω!'....»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γούντι Χάρελσον στο επίσημο site του Esquire εδώ

Διαβάστε περισσότερα:

Woody 607 5