Buzz

Ουδείς αναντικατάστατος, ούτε καν ο Μπρους Γουίλις

στα 10

Με ποιον αντικατέστησε ήδη ο Γούντι Αλεν τον Μπρους Γουίλις στη νέα του ταινία;

Ουδείς αναντικατάστατος, ούτε καν ο Μπρους Γουίλις

Οταν ο Γούντι Αλεν γυρίζει το λιγότερο μια ταινία το χρόνο, εδώ και σαράντα χρόνια, με ρυθμούς γοργούς κι αποφασιστικούς (και τα, μοιραία, ανάμεικτα αποτελέσματα), δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Η είδηση ότι ο Μπρους Γουίλις απολύθηκε / αποχώρησε από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν κυκλοφόρησε πριν από μόλις πέντε μέρες κι ο αντικαταστάτης του έχει ήδη πιάσει δουλειά. Πρόκειται για τον Στιβ Καρέλ, ο οποίος άλλωστε βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του - ο ηθοποιός έχει ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στο «Melinda and Melinda» το 2004.

Διαβάστε ακόμη: «Είμαι τεμπέλης και το αντίθετο από τελειομανής.» O Γούντι Αλεν αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει πια ταινίες όπως παλιά!

melinda and melinda 607 Στιβ Καρέλ, Γουιλ Φέρελ και Γούντι Αλεν στο «Melinda and Melinda»

Μπορεί ο Στιβ Καρέλ να μην έχει καμιά σχέση, ως ύφος και προφίλ, με τον Μπρους Γουίλις, αλλά προφανώς ούτε τον Γούντι Αλεν τον νοιάζει αυτό, ούτε και, ακόμα, βρέθηκε ο ηθοποιός που θα πει όχι στην προοπτική να παίξει σε ταινία του Γούντι. Κι αν τίτλος και υπόθεση είναι ακόμα, όπως πάντα, άγνωστα, το καστ της ταινίας είναι θεαματικό: πρωταγωνίστριες είναι η Κρίστεν Στιούαρτ κι η Μπλέικ Λάιβλι, περιτρυγιρισμένες από τους Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Πάρκερ Πόουζι, Κόρεϊ Στολ, Κεν Στοτ, Τζίνι Μπερλίν, Ανα Καμπ, Στίβεν Κάνκεν, Σάρι Λένικ και Πολ Σνάιντερ. Το φιλμ γυρίζεται αυτόν τον καιρό στο Λος Αντζελες και σύντομα θα μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη. Προς το παρόν, πάρτε την ετήσια γεύση Γούντι Αλεν με το «Irrational Man» που προβάλλεται τώρα στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: