Buzz

Η νέα ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο, φωτογραφίες και (σχεδόν) ημερομηνία πρεμιέρας

στα 10

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα - πρώτη ψηφιακή ταινία του Γούντι Αλεν με τους Κρίστεν Στιούαρτ και Τζέσι Αϊζενμπεργκ.

Flix Team
Η νέα ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο, φωτογραφίες και (σχεδόν) ημερομηνία πρεμιέρας

H νέα ταινία του Γούντι Αλεν, που έχει ήδη τελειώσει γυρίσματα από τον Οκτώβριο του 2015 και θα είναι η 47η της παραγωγικότατης καριέρας του, θα έχει τον τίτλο «Cafe Society», όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες.

Σε αυτήν πρωταγωνιστούν ο Τζέσι Αϊζενμπεργκ (είχε πρωταγωνιστήσει ξανά στο «Στη Ρώμη με Αγάπη»), η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Στιβ Καρέλ (ο οποίος αντικατέστησε τον Μπρους Γουίλις ο οποίος απολύθηκε από τον Γούντι Αλεν), η Πάρκερ Πόουζι, η Μπλέικ Λάιβλι, ο Κόρεϊ Στολ, ο Πολ Σνάιντερ και η Τζούντι Ντέιβις, ενώ η υπόθεσή της έγινε επίσης γνωστή μέσω του διευθυντή φωτογραφίας της ταινίας, του θρυλικού Βιτόριο Στοράρο («Αποκάλυψη Τώρα!», «Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας»), ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη της πρώτης ψηφιακής ταινίας του Γούντι Αλεν αλλά και της πρώτης που δεν θα διανεμηθεί από τη Sony αλλά από τα Amazon Studios σε μια συνεργασία διαρκείας που έχουν με τον σκηνοθέτη και περιλαμβάνει και μια τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται αυτήν την εποχή σε γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη: «Είμαι τεμπέλης και το αντίθετο από τελειομανής.» O Γούντι Αλεν αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει πια ταινίες όπως παλιά!

Cafe Society 607

«Η ταινία αφορά μια εβραϊκή οικογένεια που ζει στη Νέα Υόρκη. Ενα μέλος της πηγαίνει στο Λος Αντζελες για να γίνει κινηματογραφικός ατζέντης, οπότε η ιστορία πηγαινοέρχεται από το Μπρονξ του 1935 στο Χόλιγουντ του 1935-1940», αποκαλύπτει ο Βιτόριο Στοράρο, συμπληρώνοντας αυτά που γνωρίζαμε ήδη για την ταινία: ότι αποτελεί την επιστροφή του Γούντι Αλεν και στη Νέα Υόρκη, έξι ταινίες μετά το «Whatever Works» του 2009, αλλά και την πρώτη του ταινία που θα διαδραματίζεται εν μέρει στο Λος Αντζελες, 38 χρόνια μετά από κάποιες σκηνές του «Νευρικού Εραστή» που γυρίστηκαν στην Πόλη των Αγγέλων.

O Στοράρο επιβεβαίωσε επίσης πως ο Γούντι Αλεν είναι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του ψηφιακού γυρίσματος, παρά τις αρχικές του αντιδράσεις και αμφιβολίες.

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα «σπάνια» του Γούντι Αλεν

Cafe Society 607

Cafe Society 607

Το «Cafe Society» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών το Μάιο, ακριβώς ένα χρόνο μετά τον «Παράλογο Ανθρωπο» που είχε απογοητεύσει - πράγμα που στο σύμπαν αξιών του Γούντι Αλεν δεν μοιάζει να έχει την παραμικρή σημασία, αφού το μόνο που μετράει είναι να γυρίζονται ταινίες με οποιονδήποτε (ναι, προφανώς, τον καλύτερο δυνατό) τρόπο.

Cafe Society 607

Διαβάστε ακόμη: