Buzz

70 λεπτά παρέα με τον Γούντι Αλεν!

στα 10

Ο βασιλιάς των κινηματογραφικών νευρώσεων δίνει την πρώτη του ζωντανή συνέντευξη στο Facebook Live και είναι όσο απολαυστική θα περιμένατε.

70 λεπτά παρέα με τον Γούντι Αλεν!

Εχοντας μόλις ολοκληρώσει την τελευταία του ταινία, «Wonder Wheel», με πρωταγωνιστές την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο ακούραστος και παραγωγικότατος Γούντι Αλεν αποφάσισε να δώσει την πρώτη του συνέντευξη στο Facebook Live, με συντονιστή τον Ρόμπερτ Γουάιντ, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ «Woody Allen: A Documentary».

Διανθισμένη από το γνωστό χιούμορ του, η συζήτηση κράτησε πάνω από μία ώρα με τον σκηνοθέτη να μιλά σχεδόν για τα πάντα. Πέρα από τη νέα του ταινία, ο Αλεν αναφέρθηκε εις βάθος στο σύνολο της καριέρας του, στην ταραγμένη σχέση του με τους διανομείς και τα στούντιο κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά και στην ειδυλλιακή συνεργασία του με το Amazon Studios, που χρηματοδότησε τόσο το «Wonder Wheel» όσο και την τηλεοπτική σειρά του «Crisis in Six Scenes».

Διαβάστε ακόμη: Η νέα ταινία του Γούντι Αλεν έχει τίτλο: «Wonder Wheel»

Wonder Wheel 607 Σκηνή από το «Wonder Wheel»

Ακόμη πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο Αλεν ομολόγησε την έκπληξή του για το ποιες από τις ταινίες του έχουν καταλήξει να θεωρούνται κλασικές από κοινό και κριτικούς, σε αντίθεση με αυτές που ο ίδιος θεωρεί τις καλύτερές του.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να ανακαλύψετε στη συνέντευξη που ευτυχώς είναι διαθέσιμη ολόκληρη στο βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε ακόμη