Buzz

Ο Γούντι Αλεν ξεκινάει γυρίσματα για την 49η του ταινία. Να ποιοι ηθοποιοί τον εμπιστεύθηκαν!

στα 10

Γνωρίζαμε ότι ο Γούντι Αλεν συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία της νέας του ταινίας. Τώρα γνωρίζουμε στοιχεία για την υπόθεσή της, αλλά και τους ηθοποιούς που δεν «φοβήθηκαν» να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Ο Γούντι Αλεν ξεκινάει γυρίσματα για την 49η του ταινία. Να ποιοι ηθοποιοί τον εμπιστεύθηκαν!

Η περιπέτεια του «A Rainy Day in New York» φτάνει στο τέλος της, με τον Γούντι Αλεν να κερδίζει δικαστικά τα δικαιώματα προβολής της ταινίας από την παραγωγό Amazon που είχε βάλει την ταινία στο συρτάρι στον απόηχο του #metoo και την Ευρώπη έτοιμη να υποδεχτεί την ταινία στις αίθουσες.

Διαβάστε και δείτε αναλυτικά: Το τρέιλερ του «A Rainy Day in New York» του Γούντι Αλεν βρίσκεται ανάμεσά μας!

Ωστόσο, ήταν λίγοι αυτοί που θα στοιχημάτιζαν ότι ο ακούραστος Γούντι Αλεν θα συνέχιζε ακάθεκτος με νέα ταινία, ακόμη και μετά από τη δημόσια περιφρόνηση που του επεφύλαξαν οι κατά καιρούς ηθοποιοί του και, με την υπόθεση της κακοποίησης της κόρης του Ντίλαν να «ανοίγει» συνεχώς και σε κάθε πρώτη ευκαιρία - ενώ, τουλάχιστον δικαστικά, έχει κλείσει χωρίς καταδίκη για τον Γούντι Αλεν.

Η νέα του ταινία, με τίτλο εργασίας «Wasp 2019», ωστόσο είναι έτοιμη για γυρίσματα που θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ισπανία με ηθοποιούς τον Κριστόφ Βαλτζ, την Τζίνα Γκέρσον, τον Λουί Γκαρέλ, τον Σερζί Λοπέζ, την Ελενα Ανάγια και τον Γουάλας Σον.

Bardem Woody ALlen Ο Γούντι Αλεν με την Ρεμπέκα Χολ και τον Χαβιέρ Μπαρδέμ στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν την εποχή του «Vicky Cristina Barcelona»

Παραγωγή των Gravier Productions και Mediapro (είναι η εταιρία πίσω από το «Vicky Cristina Barcelona» και το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι») το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού Αμερικάνων που ταξιδεύει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και μαγεύεται από την ομορφιά της ισπανικής πόλης και όλα όσα διαδραματίζονται στις οθόνες της διοργάνωσης. Η γυναίκα ξεκινάει μια σχέση με έναν Γάλλο σκηνοθέτη ενώ ο άντρας ερωτεύεται μια όμορφη Ισπανίδα.

Ο Χάουμε Ρούρες της Mediapro δήλωσε: «Δουλεύουμε με τον Γούντι Αλεν εδώ και 14 χρόνια. Οι ταινίες του, όπως κάθε ταινία που αναλαμβάνουμε την παραγωγή της, έχουν μια μοναδικη προσωπικότητα. Η τελευταία του ταινία έχει όλα τα συστατικά για να σταθεί στο ύψος όσων έχουμε συνηθίσει από το ταλέντο ενός σκηνοθέτη όπως ο Γούντι Αλεν: ενα έξυπνο σενάριο και ένα πρωτοκλασάτο καστ. Επιπροσθέτως, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα στο Σαν Σεμπαστιάν, που έχει τόσο ισχυρούς δεσμούς με το σινεμά.»

Διαβάστε ακόμη: To Flix διαλέγει τις 10 καλύτερες ταινίες του Γούντι Αλεν