Buzz

O Γουόνγκ Καρ-γουάι ετοιμάζει καινούρια ταινία. Και αυτό είναι είδηση!

στα 10

Υπάρχουν μερικοί σκηνοθέτες που η είδηση πως ετοιμάζουν νέα ταινία είναι αρκετή για να σκορπίσει πανικό. Ενας από αυτούς είναι ο Γουόνγκ Καρ-γουάι.

O Γουόνγκ Καρ-γουάι ετοιμάζει καινούρια ταινία. Και αυτό είναι είδηση!

O Γουονγκ Καρ-γουάι χρειάστηκε πέντε ολόκληρα βασανιστικά χρόνια για να ολοκληρώσει το «The Grandmaster», την πιο ακριβή παραγωγή μέχρι σήμερα στην Κίνα και μια γοητευτική (αν και όχι απόλυτα πετυχημένη) προσθήκη στην ιδιοσυγκρασιακή φιλμογραφία του.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, όμως, τα νέα έρχονται εξ Ανατολής (βλ. το Yahoo της Σινγκαπούρης) πως ετοιμάζει την καινούρια του ταινία και όχι δεν θα είναι ένα σίκουελ του «The Grandmaster», φήμη που είχε κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο και μάλλον θα παραμείνει φήμη για πάντα.

Η νέα, ενδέκατη στη σειρά, ταινία του Γουόνγκ Καρ-γουάι θα είναι ένα ρομάντζο, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2015 και σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ένας ηθοποιος για τον οποίο «τρελαίνονται οι γυναίκες».

Ο,τι καταλάβατε, καταλάβατε (τα στοιχήματα να πέφτουν πως αυτός ο ηθοποιός είναι ο Τόνι Λιουνγκ), αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία. Αλλά, αν το σκεφτείτε, δεν νιώθετε ήδη έναν ενθουσιασμό πως αργά ή γρήγορα θα δούμε νέα ταινία από τον Γουόνγκ Καρ-γουάι;

2

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η νέα ταινία του Γουονγκ Καρ-γουάι θα βασίζεται στο «Ferryman», ένα διήγημα του Γιάγια Ζανγκ από τη συλλογή «I Belonged to You», που κυκλοφόρησε διαδικτυακά σαν ένα είδος «παραμυθιών» (διάσημο δείγμα της λογοτεχνίας microblogging) και αργότερα σε βιβλίο. Και τα δύο υπήρξαν τεράστιες επιτυχίες στην Κίνα. Το σενάριο θα γράψει ο Ζανγκ με την ιστορία της ταινίας να περιστρέφεται γύρω από έναν παντρεμένο καλλιτέχνη και μια νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του Ζανγκ, «πολύ δυνατοί» ηθοποιοί θα αποτελέσουν το βασικό καστ.

Διαβάστε ακόμη: