Buzz

«Blossoms»: Επιτέλους νέα ταινία για τον Γουόνγκ Καρ Γουάι

στα 10

Το φιλμ θα ολοκληρώσει την τριλογία του που ξεκίνησε με το «In The Mood for Love» και συνεχίστηκε με το «2046».

«Blossoms»: Επιτέλους νέα ταινία για τον Γουόνγκ Καρ Γουάι

Μπορεί να μην το έχετε αντιληφθεί, αλλά πέρασαν ήδη έξι χρόνια από την τελευταία ταινία του Γουόνγκ Καρ Γουάι «The Grandmaster» και η απουσία της ομορφιάς και της ποίησης των εικόνων του είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Τα νέα λοιπόν πως ο σκηνοθέτης ετοιμάζει ένα φιλμ που όπως λέει θα κλείνει την τριλογία που ξεκίνησε με το «In The Mood for Love» και συνεχίστηκε με το «2046», δεν θα μπορούσαν παρά να προκαλέσουν ενθουσιασμό.
Το «Blossoms» θα είναι βασισμένο σε ένα βιβλίο της Τζιν Γιουτσένγκ που διαδραματίζεται στην Σαγκάη και θα ακολουθεί την ιστορία τριών ανδρών από την δεκαετία του 60 έως τα ‘90ς.

Δείτε ακόμη: Ομορφιά σε δόσεις. Ο Γουόνγκ Καρ-Γουάι ετοιμαζει μια online σειρά

In the Mood for Love 607 In the Mood for Love

Ο Καρ Γουάι δηλώνει πως ανυπομονεί να κινηματογραφήσει την Σανγκάη όπως ήταν στο παρελθόν» κι ακόμη περισσότερο αφού αν και η καταγωγή του είναι από εκεί, «έχει γυρίσει πολλές ταινίες στο Χονγκ Κονγκ αλλά καμιά στη Σαγκάη», οπότε θα ήθελε να το δοκιμασει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δουλεύει το σενάριο της ταινίας ήδη από το 2015 και πλέον είναι έτοιμο και παρ΄ότι δεν έχει κάνει ακόμη το casting της ταινίας, φιλοδοξεί να αρχίσει γυρίσματα στο τέλος της χρονιάς, ή στις αρχές του 2020.

2046 wong kar Wai 607

Δείτε επίσης: