Buzz

Η «Wonderstruck» μεταμόρφωση της Τζούλιαν Μουρ στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας ταινίας του Τοντ Χέινς

στα 10

Λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα στο 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το «Wonderstruck» του Τοντ Χέινς μας δίνει εικόνες από την κλειδαρότρυπα...

Η «Wonderstruck» μεταμόρφωση της Τζούλιαν Μουρ στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας ταινίας του Τοντ Χέινς

Δύο χρόνια μετά το «Carol», ο Τον Χέινς επιστρέφει στο επίσημο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών με μία ταινία που... υπόσχεται να κάνει πάταγο! Το «Wonderstruck» βασίζεται στο βραβευμένο ομότιτλο ιστορικό μυθιστόρημα που έγραψε και εικονογράφησε το 2011 ο Μπράιαν Σέλζνικ, ο δημιουργός του «The Invention of Hugo Cabret» που ενέπνευσε το «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το φιλμ (και το βιβλίο), παρακολουθεί τις συνδεόμενες ιστορίες δυο κωφών παιδιών σε διάστημα 50 χρόνων: ο Μπεν (τον υποδύεται ο Οουκς Φέγκλεϊ του «Pete's Dragon») ζει με την οικογένειά του στη Μινεσότα το 1977 και το σκάει για να πάει στη Νέα Υόρκη να βρει τον πατέρα του. Κι η Ρόουζ (την υποδύεται η 13χρονη κωφή ηθοποιός Μίλισεντ Σίμοντς), είναι ένα κορίτσι κλειδωμένο σ' ένα σπίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ του 1927, που αποδρά για να πάει, επίσης, στη Νέα Υόρκη, να δει από κοντά την αγαπημένη της ηθοποιό.

Σήμερα κυκλοφόρησαν πρώτες εικόνες από την ταινία που δείχνουν και τη μεταμόρφωση της Τζούλιαν Μουρ - έτσι, λες και μπορούσαμε να ανυπομονούμε περισσότερο για να τη δούμε.

Απολαύστε τις, και διαβάστε περισσότερα για το «Wonderstruck» και δείτε φωτογραφίες κι από τα γυρίσματα εδώ.

wonderstruck 607 3

wonderstruck 607 1

wonderstruck 607 2

wonderstruck 607 4

wonderstruck 607 5

Δείτε εδώ και μία πρώτη σκηνή από την ταινία:


Διαβάστε ακόμη:

wonderstruck poster 607