Buzz

Δράση, χιούμορ και πολλές σφαίρες καταπάνω της... Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της «Wonder Woman»

στα 10

Σε φεμινιστικό οίστρο, η Wonder Woman αποδεικνύει στο νέο χορταστικό της τρέιλερ πως μια γυναίκα όλα τα μπορεί.

Δράση, χιούμορ και πολλές σφαίρες καταπάνω της... Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της «Wonder Woman»

Πιστή στις μυθολογικές της ρίζες, πιο αστεία από το πρώτο της τρέιλερ και χορταστική σαν να μην έχουμε ξαναδεί ταινία με σούπερ ηρωίδα, η «Wonder Woman» δοκιμάζεται με επιτυχία στις μεταμφιέσεις, τον πόλεμο, το ρομάντζο και το χάος - απέχοντας από την ημερομηνία εξόδου της ταινίας της (2/6/2017) έξι ολόκληρους μήνες.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Power. Grace. Wisdom. Wonder. Υποδεχθείτε την Wonder Woman!

Wonder Woman 607

Για όσους δεν είναι πιστοί των κόμικς, θυμίζουμε πως μια κινηματογραφική ταινία με την ιστορία της Wonder Woman βρισκόταν στα σκαριά ήδη από το 1996 με παραγωγό και πιθανό σκηνοθέτη τον Ιβαν Ράιτμαν. Το 1999 η ταινία πέρασε στα χέρια του παραγωγού Τζόελ Σίλβερ με πιθανή πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ. Το 2001 ακούστηκαν τα ονόματα της Αντζελίνα Τζολί, της Μπιγιονσέ Νόουλς, της Μέγκαν Φοξ, της Ελίζα Ντούσκου και της Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς, αλλά η Σάντρα Μπούλοκ παρέμενε η πιο ισχυρή υποψήφια για το ρόλο. Το 2003 και μετά από πολλές γραφές του σεναρίου, ανέλαβε τη συγγραφή του η Λέτα Καλογρίδις, ενώ το 2005 ανακοινώθηκε πως το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Τζος Γουίντον. Δύο χρόνια μετά, το σενάριο δεν είχε προχωρήσει, ο ίδιος ο Γουίντον δήλωσε ότι οι ιδέες του δεν άρεσαν στο στούντιο και το 2007 αποχώρησε από το πρότζεκτ. Λίγο πριν φύγει ο Γουίντον, ένα σενάριο των Μάθιου Τζένισον και Μπρεντ Στρίκλαντ φάνηκε να ενθουσιάζει τη Warner, αλλά ο Τζόελ Σίλβερ δεν ήθελε η ιστορία της Wonder Woman να είναι μια ταινία εποχής και έτσι ζήτησε από τους σεναριογράφους να μεταφέρουν την ιστορία της από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο τώρα.

Δείτε ακόμη: Πρώτες αρνητικές αντιδράσεις για το κοστούμι της Wonder Woman

Wonder Woman 607

Η ταινία τελικά κατέληξε να είναι η ιστορία του πώς «γεννήθηκε» η Wonder Woman - ενώ ανάμεσα σε αρκετές υποψήφιες (με επικρατέστερες την Ολγκα Κιριλένκο και την Ελοντί Γιούνγκ) η Γκαλ Γκαντότ υπέγραψε για τρεις ταινίες, για το «Batman v Superman: Dawn of Justice», το «Justice League» και το «Wonder Woman». Στη σκηνοθετική καρέκλα αναζητήθηκε από την αρχή μια γυναίκα σκηνοθέτης, ακούστηκαν τα ονόματα των Κάθριν Χάρντγουικ, Κάθριν Μπίγκελοου, Μίμι Λέντερ, Τζούλι Τέιμορ κ.ά., αλλά τελικά η ταινία κατέληξε στην Πάτι Τζένκινς του «Monster» που είχε χαρίσει το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου στη Σαρλίζ Θερόν.

Χορτάστε εδώ με το νέο τρέιλερ της «Wonder Woman»:


Περισσότερα νέα τρέιλερ

Tags: Wonder Woman