Buzz

To «Wonder Woman» είναι η πιο δημοφιλής ταινία στο Twitter για το 2017

στα 10

Μετά τις πρωτιές στα ταμεία, η «Wonder Woman» κερδίζει και την πρώτη θέση στο Twitter μέχρι τώρα για το 2017.

To «Wonder Woman» είναι η πιο δημοφιλής ταινία στο Twitter για το 2017

Με περισσότερα από 2 εκατομμύρια tweets μέχρι την ημέρα της μέτρησης, η «Wonder Woman» έγινε η πιο δημοφιλής ταινία στο Twitter για το 2017, περνώντας το «La La Land» και το «Beauty and the Beast» που διεκδικούσαν με αξιώσεις την πρωτιά μέχρι και σήμερα.

Εκτός από την ίδια την ταινία, η Πριγκίπισσα Νταιάνα (της Γκαλ Γκαντότ) ανακηρύσσεται και η πιο δημοφιλής ηρωίδα ταινίας στο Twitter, με δεύτερο τον Batman (!) και τρίτο τον Στιβ Τρέβορ, τον Κρις Πάιν δηλαδή από την ίδια ταινία.

Δείτε ακόμη: The Art of Wonder Woman: Τίποτα λιγότερο από υπέροχες αφίσες!

Wonder Woman Art 607

Τα πιο δημοφιλή ονόματα της ταινίας είναι το επώνυμο της πρωταγωνίστριας Gadot στην πρώτη θέση, το όνομα της σκηνοθέτη Patty Jenkins και τρίτο το όνομα του Chris Pine.

Τα πιο δημοφιλή tweets από τον προσωπικό λογαριασμό της Γκαλ Γκαντότ ήταν η κυκλοφορία των πρώτων δύο τρέιλερ και της αφίσας της ταινίας, ενώ άλλα δημοφιλή tweets για την ταινία προήλθαν, σύμφωνα με τα στατιστικά του Twitter από τους λογαρισμούς των Στίβεν Κολμπέρ, Τζος Γουίντον, Κρις Εβανς και την Λίντα Κάρτερ, την πρώτη αξεπέραστη Wonder Woman.

Διαβάστε ακόμη: Διακοπές στη Θερμίσκυρα; Από Ελλάδα και Ιταλία η έμπνευση για το νησί των Αμαζόνων στο «Wonder Woman»

Wonder Woman Art 607

Με το φιλμ να συνεχίζει την επέλασή του στα παγκόσμια ταμεία, να κινητοποιεί ολόκληρα φεμινιστικά κινήματα και να συζητιέται ακόμη και για μια ισχυρή υποψηφιότητα για τα φετινά Οσκαρ, δεν προκαλεί καμία απορία πως το «Wonder Woman» θα είναι και μέχρι το τέλος της χρονιάς ένα trending topic για το mainstream σινεμά του σήμερα.

Αφήστε που πολύ σύντομα θα έχουμε και λεπτομέρειες για τα πώς και γιατί της δεύτερης περιπέτειας της Νταϊάνα...

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τη «Wonder Woman» της Πάτι Τζένκινς που προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer

Wonder Woman Art 607

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Wonder Woman