Buzz

Εχουμε επιτέλους την ταινία της DC που μας αξίζει; Οι πρώτες κριτικές για την «Wonder Woman» είναι εδώ

στα 10

H «Wonder Woman» κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλάνε γι' αυτήν, ενώ η πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ κερδίζει τις εντυπώσεις.

Εχουμε επιτέλους την ταινία της DC που μας αξίζει; Οι πρώτες κριτικές για την «Wonder Woman» είναι εδώ

Για πολλούς το κινηματογραφικό σύμπαν της DC δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο της Marvel. Με ταινίες όπως το «Man of Steel», το «Batman vs. Superman» αλλά και το «Suicide Squad», έχουν κάνει κοινό και κριτικούς να τρέμουν κάθε φορά που ανακοινώνεται μια νέα κινηματογραφική περιπέτεια με χαρακτήρες και ιστορίες από το σύμπαν της DC.

Πολλοί όμως ακόμα πιστεύουν πως η DC ετοιμάζεται για αντεπίθεση, καθώς μια καλή ταινία της δεν βρίσκεται και πολύ μακριά. Έτσι όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην «Wonder Woman», στη πρώτη ταινία η οποία επικεντρώνεται σε μια γυναίκα υπερήρωα, για να εξαγνίσει την «κατάρα» που φαίνεται να έχει σκεπάσει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Κι από ότι φαίνεται δεν είχαν άδικο.

Διαβάστε ακόμα: To νέο τρέιλερ του «Wonder Woman» κάνει θαύματα

wonder woman

Ας μην γελιόμαστε. Μέσα σε όλα αυτό τον εκκωφαντικό θόρυβο και τον πανικό του «Batman vs. Superman», η μόνη που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ήταν η Wonder Woman. Φυσικό ήταν λοιπόν η πρώτη ταινία που θα αφιέρωνε η DC στους ήρωες της «Justice League», θα άνηκε δικαιωματικά στην Wonder Woman. Αν και η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 2 Ιουνίου (8 Ιουνίου στην Ελλάδα), κάποιοι κριτικοί, αλλά και φανς, είχαν την ευκαιρία να την δουν ήδη σε μια αποκλειστική προβολή και να γράψουν μερικά λόγια.

Οι πρώτες κριτικές μιλούν για την ταινία της Πάτι Τζέκινς ως την καλύτερη του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC με κάποιους να την θεωρούν μάλιστα ως τον πρώτο βασικό αντίπαλο της Marvel. Αλλά η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Γκαλ Γκαντότ, κατάφερε να κερδίσει τα περισσότερα εύσημα ως μια «απολύτως εκπληκτική» και «μοναδική σταρ».

Μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις αντιδράσεις κοινού και κριτικών στα παρακάτω tweets.

Διαβάστε περισσότερα: