Buzz

O Ζακ Σνάιντερ αποκαλύπτει την Wonder Woman

στα 10

Μετά από ένα πέρασμα από το Comic-Con ο σκηνοθέτης του «Batman v. Superman: Dawn of Justice» μας είχε μια έκπληξη.

O Ζακ Σνάιντερ αποκαλύπτει την Wonder Woman

Μπορεί να μην μάθαμε τίποτα για την ταινία από την εμφάνιση του Ζακ Σνάιντερ, του Μπεν Αφλεκ και του Χενρι Κάβιλ στο Comic-Con, αφού κράτησε μόνο λίγα λεπτά και ο Σνάιντερ δεν άφησε τους πρωταγωνιστές του να μιλήσουν, φοβούμενος ότι μπορεί να πουν περισσότερα απ όσα θα έπρεπε.

Ομως το κοινό που ήταν εκεί, είχε την ευκαιρία να δει πρώτο μια σύντομη σκηνή από το φιλμ στην οποία ο Μπατμαν βρίσκεται στην οροφή ενός κτηρίου στην Γκόθαμ και φωτίζει με έναν προβολέα με το σήμα του τον ουρανό, μόνο και μόνο για να δούμε τον Superman να περνά από την δέσμη του φωτός μάλλον ενοχλημένος.

Το τρέιλερ φυσικά βιντεοσκοπήθηκε και leakare μερικές ώρες αργότερα (ΟΚ σε άθλια ποιότητα) και το youtube γέμισε από βίντεο σαν αυτό:

Δεν ήταν πολύ, αλλά ήταν αρκετό για να κανει το κοινό να ενθουσιαστεί, να χειροκροτήσει και να ουρλιάξει με την καρδιά του. Λίγο αργότερα, στον λογαριασμό του στο Twitter o Σνάιντερ χάρισε στους fan την πρώτη φωτογραφία της Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman, ντυμένη με την στολή της να στέκεται μπροστά σε κάτι που μοιάζει με ηφαίστειο σε έκρηξη.

Θα μπορούσε να είναι μια φωτογραφία βγαλμένη από τους «300» ή από οποιαδήποτε άλλη ταινία του Ζακ Σνάιντερ, μοιάζει άχρωμη και αδιάφορη και μας κάνει να σκεφτούμε πως ίσως ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μα την moody, σκοτεινή και «γήινη» χρωματική παλέτα των ταινιών με υπερήρωες.

01

Και δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αντιρρήσεις...

Διαβάστε ακόμη: