Buzz

Πρώτες εικόνες από το «Wonder Woman 1984»

στα 10

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τη συνέχεια της «Wonder Woman» κρύβουν εκπλήξεις...

Πρώτες εικόνες από το «Wonder Woman 1984»

Μπορεί το σίκουελ του «Wonder Woman» να βρίσκεται ακόμα σε ένα αρκετά πρώιμο στάδιο των γυρισμάτων, αυτό όμως δεν εμπόδισε το στούντιο της Warner Bros. να δημοσιεύσει σήμερα τις δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ταινία. Προκαλώντας μάλιστα συζητήσεις…

Η συνέχεια στο επιτυχημένο υπερηρωικό μπλοκμπάστερ της Πάτι Τζένκινς φέρει τον τίτλο «Wonder Woman 1984», προδίδοντας το χρονικό πλαίσιο στο οποίο εκτυλίσσεται η ταινία, και φέρνει και πάλι την Γκαλ Γκαντότ στο ρόλο της επώνυμης ηρωίδας.

Κι αν η μία φωτογραφία περιλαμβάνει αναμενόμενα την Wonder Woman, η δεύτερη [spoiler alert!] αποκαλύπτει τον χαρακτήρα του Κρις Πάιν, ο οποίος –για να το πούμε διακριτικά– δεν είχε και πολλά περιθώρια για να επιστρέψει στο σίκουελ μετά το φινάλε της πρώτης ταινίας. Πρόκειται περί ονειρικής σκηνής ή κάποιου σωσία; Πώς θα δικαιολογηθεί άραγε η παρουσία του στην ταινία;

Διαβάστε ακόμη: Η «Wonder Woman» θα έχει διαλεχτή παρέα στο σίκουελ της...

Wonder Woman 1984 607

Wonder Woman 1984 607

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά για την υπόθεση της ταινίας, πέρα από το γεγονός ότι Wonder Woman θα έχει ως βασική αντίπαλο τη μοχθηρή Cheetah, την οποία θα υποδύεται η Κρίστεν Γουίγκ.

Η Τζένκινς επιστρέφει, φυσικά, ως σκηνοθέτης, ενώ εκτός από τους Γκαντότ, Πάιν και Γουίγκ, το καστ περιλαμβάνει ακόμα τον Πέδρο Πασκάλ, υπεύθυνο για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους, θεαματικούς και ανατριχιαστικούς θανάτους στην ιστορία του «Game of Thrones».

Η ταινία έχει ημερομηνία εξόδου την 1η Νοέμβριου του 2019, οπότε θα χρειαστεί ακόμα να περιμένουμε αρκετό καιρό για να πάρουμε τις απαντήσεις.

Update 03.05.2019

Αλλη μια φωτογραφία της ταινίας, θέλει την Νταϊάνα της Γκαλ Γκαντότ υπέρκομψη και... χωρίς βάτες;

wonder woman 1984 607

Διαβάστε ακόμη

Tags: Wonder Woman