Buzz

Το «Wonder Wheel» του Γούντι Αλεν έχει τις πρώτες, επίσημες φωτογραφίες του

στα 10

Μία Κέιτ Γουίνσλετ κι ένας Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δίνουν πρώτοι τον τόνο της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν, «Wonder Wheel»!

Το «Wonder Wheel» του Γούντι Αλεν έχει τις πρώτες, επίσημες φωτογραφίες του

Update 20/9: Δείτε στο τέλος του κειμένου μερικές ακόμα φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν από την ταινία, καθώς και την πρώτη αφίσα

Το 48ο φιλμ του Γούντι Αλεν έχει τίτλο, «Wonder Wheel», σαν τη ρόδα-έμβλημα του Κόνεϊ Αϊλαντ, μία φωτογραφία έμβλημα (της εν λόγω ρόδας) και μπόλικα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Η ταινία πήρε ημερομηνία εξόδου στην Αμερική, για τις 15 Δεκεμβρίου, εβδομάδα από τις πιο πρόσφορες για ένα λανσάρισμα που επιδιώκει οσκαρικές υποψηφιότητες. Και τώρα, το «Wonder Wheel» έχει δύο επίσημες φωτογραφίες, από τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές της ταινίας, την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Αλεν μας συμβουλεύει: δείτε αυτές τις 10 ταινίες πριν γεράσετε!

wonder wheel 607

Το «Wonder Wheel» είναι μια παραγωγή της Amazon Studios (που ήταν υπεύθυνη και για την πρόσφατη τηλεοπτική απόπειρα του σκηνοθέτη), η οποία στα περσινά Οσκαρ απέσπασε δύο βραβεία για το «Manchester by the Sea», σεναρίου για τον Κένεθ Λόνεργκαν και ερμηνείας για τον Κέισι Αφλεκ και το Οσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας για τον «Εμποράκο» του Ασγκάρ Φαραντί. Παρόλ' αυτά κι ενώ, αντίθετα από το σύνηθες για τα φιλμ του Γούντι Αλεν, η ταινία δεν θα βγει καλοκαίρι, τίποτε δεν την εμποδίζει από το να κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάικλ Σάνον τα λέει έξω από τα δόντια: «Αντιπάθησα τον Αλεξάντερ Πέιν. Και τον Γούντι Αλεν»

wonder wheel 607

Το «Wonder Wheel» δανείζεται τον τίτλο του από το ομώνυμο ψυχαγωγικό πάρκο που βρίσκεται στο Κόνεϊ Αϊλαντ και του οποίου η βασική ατραξιόν, η περίφημη ιλιγγιώδης ρόδα, άνοιξε πρώτη φορά για το κοινό το 1920. Η ταινία, ωστόσο, θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’50, με πρωταγωνιστές τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (σε ρόλο ναυαγοσώστη), την Κέιτ Γουίνσλετ, την Τζούνο Τεμπλ και τον Τζιμ Μπελούσι, με το πάρκο να αποτελεί το φόντο της άγνωστης μέχρι τώρα, αλλά υποθέτουμε στο ύφος της ρομαντικής κομεντί, ιστορίας. Προς το παρόν, την ταινία συνοδεύει ένα λακωνικό logline, που ταιριάζει σε πολλές ακόμα του Γούντι Αλεν και που μάς κατατοπίζει ότι το φιλμ περιέχει «πληθωρικούς ήρωες, εραστές, απιστία και γκάνγκστερ». Δείτε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες παρακάτω και συμπληρώστε τα κενά.

wonder wheel 607

wonder wheel 607

Update 20/9: Δείτε παρακάτω τις ολοκαίνουργιες φωτογραφίες και την αφίσα της ταινίας

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Wonder Wheel 607

Διαβάστε ακόμη

Wonder Wheel poster 607