Buzz

Είστε έτοιμοι για... μελόδραμα; Ηρθε το πρώτο τρέιλερ για το «Wonder Wheel» τού Γούντι Αλεν

στα 10

Η Αμερική του '50, η θάλασσα, η μαφία, η ρόδα που γυρίζει και το ανθρώπινο δράμα: Το πρώτο τρέιλερ του «Wonder Wheel» μάς δίνει όσα θέλουμε από τον καινούριο Γούντι Αλεν!

Είστε έτοιμοι για... μελόδραμα; Ηρθε το πρώτο τρέιλερ για το «Wonder Wheel» τού Γούντι Αλεν

Το 48ο φιλμ του Γούντι Αλεν έχει τίτλο, «Wonder Wheel», ημερομηνία εξόδου στην Αμερική, την 1η Δεκεμβρίου και, επιτέλους, ένα τρέιλερ που όχι απλώς είναι υπέροχο, αλλά προϊδεάζει και για μια ερμηνεία τής Κέιτ Γουίνσλετ απόλυτα οσκαρική!

Διαβάστε ακόμη: Ο Γούντι Αλεν μας συμβουλεύει: δείτε αυτές τις 10 ταινίες πριν γεράσετε!

wonder wheel 607

Το «Wonder Wheel» είναι μια παραγωγή της Amazon Studios (που ήταν υπεύθυνη και για την πρόσφατη τηλεοπτική απόπειρα του σκηνοθέτη), η οποία στα περσινά Οσκαρ απέσπασε δύο βραβεία για το «Manchester by the Sea», σεναρίου για τον Κένεθ Λόνεργκαν και ερμηνείας για τον Κέισι Αφλεκ και το Οσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας για τον «Εμποράκο» του Ασγκάρ Φαραντί.

Διαβάστε ακόμη: Τζουντ Λο, Λίεβ Σράιμπερ, Ντιέγκο Λούνα στη νέα ταινία του Γούντι Αλεν

Wonder Wheel 607

Το «Wonder Wheel» δανείζεται τον τίτλο του από το ομώνυμο ψυχαγωγικό πάρκο που βρίσκεται στο Κόνεϊ Αϊλαντ και του οποίου η βασική ατραξιόν, η περίφημη ιλιγγιώδης ρόδα, άνοιξε πρώτη φορά για το κοινό το 1920. Η ταινία, ωστόσο, θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’50, με πρωταγωνιστές τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (σε ρόλο ναυαγοσώστη), την Κέιτ Γουίνσλετ, την Τζούνο Τεμπλ και τον Τζιμ Μπελούσι, με το πάρκο να αποτελεί το φόντο της ιστορίας που, πάντα με τις κωμικές νότες του Γούντι Αλεν, παραπέμπει, ακόμα και μέσω της ατάκας τής Γουίνσλετ στο τρέιλερ, σε μελόδραμα. Προς το παρόν, την ταινία συνοδεύει ένα λακωνικό logline, που ταιριάζει σε πολλές ακόμα του Γούντι Αλεν και που μάς κατατοπίζει ότι το φιλμ περιέχει «πληθωρικούς ήρωες, εραστές, απιστία και γκάνγκστερ». Δείτε το τρέιλερ παρακάτω, θαυμάστε ατμόσφαιρα και ερμηνείες και συμπληρώστε τα κενά.


Διαβάστε ακόμη

Wonder Wheel poster 607