Buzz

Το «The Woman in the Window» θα είναι... η χαρά της κοκκινομάλλας, σε θρίλερ

στα 10

Η Τζούλιαν Μουρ ετοιμάζεται να συμπρωταγωνιστήσει με την Εϊμι Ανταμς στη νέα ταινία του Τζο Ράιτ. Καλό νέο.

Το «The Woman in the Window» θα είναι... η χαρά της κοκκινομάλλας, σε θρίλερ

Ο Τζο Ράιτ είναι στο φόρτε του: μετά από μια ήδη μεγαλεπήβολη καριέρα με, μεταξύ άλλων, ταινίες σαν το «Atonement», το «Hanna», το «Αννα Καρένινα», το τελευταίο του πόνημα, «Darkest Hour», αναδείχτηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς, κερδίζοντας και δύο Οσκαρ - για Μακιγιάζ και, φυσικά, για τον Γκάρι Ολντμαν στον Α' Ανδρικό Ρόλο. Παράλληλα, η ταινία έφτασε τα 145 εκ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα έχει κάνει ήδη 120.000 εισιτήρια. Κι έτσι, ο Τζο Ράιτ μπορεί τώρα να επιλέξει ακριβώς ό,τι θέλει για το επόμενο βήμα του.

Δείτε ακόμη: Να πώς ο Γκάρι Ολντμαν μεταμορφώθηκε σε Ουίνστον Τσόρτσιλ στο «Darkest Hour»

Κι αυτό που θέλει, ίσως παράλληλα με τη διασκευή του «Stoner» του Τζον Γουίλιαμς, είναι μια ακόμα λογοτεχνική διασκευή: του «The Woman in the Window» του Α. Τζ. Φιν, που κυκλοφόρησε μόλις τον Ιανουάριο, σε σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ Τρέισι Λετς (του «August, Osage County») και παραγωγή του Σκοτ Ρούντιν και του Ελάι Μπους (υπεύθυνους, μόνο φέτος, για το «Annihilation» και για το «Lady Bird»), για το στούντιο της Fox.

τζο ράιτ 607Ο Τζο Ράιτ με τον Γκάρι Ολντμαν στα γυρίσματα του «Darkest Hour»

Το «The Woman in the Window» παρακολουθεί τη μοναχική Δρ. Ανα Φοξ που ζει κλεισμένη στο Νεοϋορκέζικο σπίτι της, καταναλώνοντας αμέτρητα μπουκάλια κρασί, βλέποντας τη μια παλιά, κλασική ταινία μετά την άλλη και κατασκοπεύοντας τους γείτονες. Χάρη σ' αυτή της την τελευταία ενασχόληση, η Ανα θα γίνει άθελά της μάρτυρας ενός εγκλήματος, ενώ χαζεύει την οικογένεια Ράσελ, τους ιδανικά πλασμένους γείτονές της. Εχει ήδη επιβεβαιωθεί, για μεγάλη μας χαρά, ότι την κεντρική ηρωίδα θα υποδύεται η Εϊμι Ανταμς, ενώ οι φήμες θέλουν την Τζούλιαν Μουρ να προστίθεται το καστ, στο ρόλο μιας ακόμα γειτόνισσας, «μητέρας ενός μυστηριώδους μικρού αγοριού». Τέτοιες πρωταγωνίστριες, ελπίζουμε ο Τζο Ράιτ να τις τιμήσει σωστά!

Διαβάστε ακόμη: Ακούστε το «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana, όπως ακούγεται στο «Pan» του Τζο Ράιτ