Buzz

Προσέξτε τι εύχεστε. Δείτε το τρέιλερ του «Wish Upon»

στα 10

Και καθώς άλλο ένα φονικό αντικείμενο ετοιμάζεται να σπείρει τον τρόμο σε ανυποψίαστους εφήβους, αναρωτιόμαστε αν όλο αυτό είναι ένα ακόμη ξεχασμένο επεισόδιο από την σειρά «Friday the 13th: The Series». Που είναι η Μίκι, ο Ράιαν και ο Τζακ όταν τους χρειάζεσαι;

Προσέξτε τι εύχεστε. Δείτε το τρέιλερ του «Wish Upon»

Τελικά το Χόλιγουντ φαίνεται πως εφευρίσκει συνέχεια καινούργιες ιδέες για να μας τρομάξει. Από βιντεοκασέτες και ouija μέχρι σατανικές κούκλες και… polaroid φωτογραφικές μηχανές, όλα έχουν επιστρατευτεί στο σε ταινίες τρόμου για να κάνουν το ανυποψίαστο κοινό να πεταχτεί από τις καρέκλες του.

Κι εκεί που νομίζαμε ότι, πραγματικά, τα έχουμε δει όλα, έρχεται και το «Wish Upon» όπου ένα κινέζικο μουσικό κουτί εκπληρώνει εφτά ευχές, αλλά οι ευχές αυτές πάντα καταλήγουν να σκοτώνουν κάποιον. Αυτό το κουτί φαίνεται πως πέφτει στα χέρια μιας νεαρής μαθήτριας, την οποία υποδύεται η Τζόεϊ Κινγκ, η οποία δέχεται bullying στο σχολείο της και το χρησιμοποιεί για να πάρει την εκδίκησή της.

Διαβάστε ακόμα: Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα! Πρώτο τρέιλερ για το «Death Note»

wish upon

Κι όλα αυτά μπορεί να θυμίζουν λίγο το «Wishmaster» του Γουές Κρέιβεν, από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε μοιάζει για άλλη μια ταινία τρόμου του σωρού και αν αναλογιστεί κανείς ότι ο σκηνοθέτης της είναι ο Τζον Λεονέτι, ο οποίος μας έδωσε το αχρείαστα κακό «Annabelle», τότε οι πιθανότητες για κάτι καλό πέφτουν στον κενό. Ίσως αυτό που θα την κάνει τουλάχιστον ενδιαφέρουσα είναι ότι και η Σάνον Πούρσερ, η αγαπημένη Μπαρμπ από το «Stranger Things», και ο Κι Χονγκ Λι, από το «Unbreakable Kimmy Schmidt», πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και άλλη φορά ας προσέχουμε τι ευχόμαστε για τις ταινίες τρόμου πριν κυκλοφορήσουν.


wish upon

Διαβάστε ακόμα: